Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με αντικείμενο τον πολιτισμό. Ιδρύθηκε στις 17 Ιουλίου του 2011 στο πρωτοδικείο Πατρών και δραστηριοποιείται στην Πάτρα. 

Επικεντρώνεται στην διοργάνωση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων με κυρίαρχο στόχο την επαφή του πατρινού πληθυσμού με τη σύγχρονη ελληνική και διεθνή εικαστική δημιουργία καθώς και τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για την πολιτιστική – πολιτισμική αναβάθμιση της πόλης.

Σε αυτή την προσπάθεια βοήθησαν πάρα πολλοί άνθρωποι, φορείς και ιδιώτες, στον βαθμό που μπορούσαν και θα θέλαμε ειλικρινά να τους ευχαριστήσουμε όλους ξεχωριστά.

Ξεκινούμε με την εκπληκτική ομάδα της Art In Progress:
Kleomenis Kostopoulos, Maria Papadiamantopoulou, Chara Papadiamantopoulou, Tatiana Dimou, ηρώ σταλίκα, Chrysa Soulele, Christos Alexiou, Kally Spiliopoulou, Eleodora Papageorgiou, Άννα Παπαγεωργίου, Athina Panteli, Chrisanthy Kalogeropoulou, Vasilis Fotakopoulos, Sofia Stefanopoulou, Evangelia Stamatiou, Anastasia Haidi, Αριστομένης Χατζήπαπας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Τους μοναδικούς μας καλλιτέχνες που πρόσφεραν στην πόλη και στο Φεστιβάλ την έμπνευση, τον χρόνο και το υπέροχο ταλέντο τους ανιδιοτελώς:
#DimiKoko, politicalstencil.com, Felix Rodewaldt, Dimitris Ntokos, Fikos, Antonis Hambas, Apset, Dimitris Taxis, Christina Angelina, Bilos, WD street art.

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας:
Στην σχέση, πίσω από το όνομα οποιασδήποτε εταιρείας και της Art in Progress, κρύβετε το όραμα φωτισμένων ανθρώπων που πιστεύουν σε συνανθρώπους, σε νέες ιδέες και νέες προοπτικές για την πόλη ή την χώρα τους. Με αυτό τον τρόπο επιστρέφουν την αγάπη τους σε όσους τους εμπιστεύτηκαν τόσα χρόνια και για τον λόγο αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Τους ονομάζουμε χορηγούς, αλλά τους θεωρούμε συνοδοιπόρους.
Ευχαριστήσουμε λοιπόν θερμά την πατρινή εταιρεία Χρυσανθόπουλος με τα ανυψωτικά μηχανήματα (https://goo.gl/q1GDpL) και την ελληνική εταιρεία χρωμάτων Vechro όπου χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους και το πραγματικό ενδιαφέρον τους για τον πολιτισμό δεν θα είχαμε αυτά τα εξαιρετικά έργα στην Πάτρα.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece ως τον μοναδικό δημόσιο φορέα όπου μας εμπιστεύτηκε την συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Apostolos Katsifaras / Απόστολος Κατσιφάρας, τον Konstantinos Karpetas και την Dionyssia Maratou.

Ευχαριστούμε τους σημαντικούς φορείς που υποστήριξαν το όραμά μας:
ΟΛΠΑ, Goethe Zentrum Patras, U.S. EMBASSY ATHENS, Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας.

Τους χορηγούς μας:
Την ελληνική εταιρεία εργαλείων katools, MTN 94, POSCA, Epson, ΚΤΕΛ Νομού Αχαίας Α.Ε., Paperland Europe SA, ATEM, Σκαλωσιές Αντώνης Χόρμπας, Athinaiki S.a., Fasttravel, Galaxy Hotel, Vox Pop, el Greco pizza, Οινοθήκη Vinum,Η Κατσαρολα Της Τουλας, Si Doux, Καφέ Γέφυρες, Aquarella Ifaistou, Carousello, Meat me, Big Ben • Art Resto Bar, Grande Milonas, Κιέκκας.

Στην Art in Progress πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο, αλλάζει και κινητοποιείται μία ολόκληρη πόλη.
Είναι πραγματικά μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια ενεργών πολιτών όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά τόσο για τα ευρωπαϊκά όσο και για τα παγκόσμια δεδομένα.
Με την βοήθειά σας θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ακόμη περισσότερο σύγχρονο πολιτισμό στην Πάτρα.
Αν επιθυμείτε την συμμετοχή σας ως εθελοντής ή ως πάροχος τυφλού τοίχου, επικοινωνήστε μαζί μας στο inbox.

Προσθήκη σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 • 18 Ιαν

  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ 

  ΤΡΙΠΟΛΗ | Αγίου Κωνσταντίνου 154

  08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710224222

 • 18 Ιαν

  ΜΠΑΡΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Κολιάτσου 46

  08:00 - 14:00 17:30 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2741072750

 • 18 Ιαν

  ΜΠΕΣΣΗ Ε. - ΜΠΕΣΣΗ Β.

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Ναυαρίνου 29

  08:00 - 14:00 & 17:30 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2721082575

 • 18 Ιαν

  ΚΑΡΤΣΙΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΣΠΑΡΤΗ | Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 71

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2731026474

 • 18 Ιαν

  ΚΑΤΡΑΜΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Βαρβάκη 1

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2752027907

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia