Στον αέρα το Πατρινό Καρναβάλι – Οριστική η ρήξη καρναβαλιστών με τη δημοτική αρχή

“Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας”, αυτό δήλωσαν στο tempo24 καρναβαλιστές μετά την συνάντηση με την Δημοτική Αρχή για το θέμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

“Φύγαμε άπρακτοι. Μας ανακοίνωσαν ένα πρόχειρο και βιαστικό πρόγραμμα. Περιμέναμε να ακούσουμε για το παιχνίδι του “κρυμμένου θησαυρού” , αλλά δεν ειπώθηκε κουβέντα. Δεν καταλάβαμε τον λόγο της συνάντησης”, είπε στο tempo24 με εύλογη απορία παλιός καρναβαλιστής, που κλήθηκε στην συνάντηση και πίστευε πως θα είχε κάποια θετική εξέλιξη.

Αποτελέσμα είναι τα 49 πληρώματα (που σύμφωνα με τους καρναβαλιστές είναι πολλαπλάσια) να προχωρήσουν στο δικό τους προγραμματισμό. Στις 17 Ιανουαρίου , ξεκινάμε παραδοσιακά, με το πρώτο ραδιοφωνικό κουίζ του “κρυμμένου θησαυρού”.

Αφήνοντας να εννοηθεί πως η παταγώδης αποτυχία της συνάντησης δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

Υπενθυμίζεται ότι όχι μόνο δεν κάνουν πίσω τα πληρώματα του “κρυμμένου θησαυρού” στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε δικό τους παιχνίδι, αλλά μετά την σκληρή ανακοίνωση του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου Πατρέων , προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντας σε όλους ότι δεν μένουν πλέον στα λόγια, αλλά προχωρούν σε πράξεις.

Ετσι δημιούργησαν δημιούργησαν τη δική τους σελίδα στο facebook. Ονομάζεται «2018 +Πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» και είναι σελίδα του «+πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού» , που είναι έτοιμη από το βράδυ της Παρασκευής από τα μέλη των 49 και πλέον καρναβαλικών γκρουπ που πρόκειται να συμμετάσχουν σε αυτό το παιχνίδι.

Οπως αναφέρεται στο αρχικό κείμενο της σελίδας  “οι καρναβαλιστές, αλλά και γενικότερα οι Πατρινοί θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και να έχουν μία διαδικτυακή επικοινωνία με την Οργανωτική ομάδα”.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες συνεχώς διευρύνεται ο αριθμός των καρναβαλικών γκρουπ που δηλώνουν πως θα μετάσχουν στο παιχνίδι του “κρυμμένου θησαυρού”, που θα οργανωθεί από τους “49”. 

tempo24.news

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο