Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων συντροφιάς

Ο Δήμος Καλαβρύτων διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων συντροφιάς.

Το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ έως 15.00μ.μ. σας περιμένουν στο Πάρκο του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα από κοντά να γνωρίσετε τους μικρούς αδέσποτους φίλους τους. Είναι κουταβάκια μικρά και πιο μεγάλα, όλα φιλικά και παιχνιδιάρικα, κάποια φοβισμένα γιατί δεν έχουν νιώσει αυτό που θα πρέπει να είναι αυτονόητο για κάθε ζωντανό οργανισμό στο κόσμο, δηλαδή αγάπη, αγκαλιά και ένα ζεστό σπίτι με τροφή. Ελάτε λοιπόν και εσείς σε αυτή την Γιορτή Υιοθεσίας με την οικογένεια σας, τους φίλους σας, γιατί ποιος ξέρει μπορεί να είναι η μέρα που θα βρείτε ένα νέο πιστό φιλαράκι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο