Δήμαρχος Καλαβρύτων: Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ιουλίου 05, 2022
Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, σε δήλωση του, αναφέρει τα εξής:

«Θέλω από βάθους καρδιάς να συγχαρώ όλους όσοι κατάφεραν, μέσα απ’ τις επιδόσεις τους και τις βαθμολογίες που εξασφάλισαν, να θεμελιώσουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών είναι η πρώτη και ουσιαστικότερη ανταμοιβή των κόπων τους, των προσπαθειών και της επιμονής τους. Και η αφετηρία για ένα νέο δημιουργικό κύκλο, αυτόν των πανεπιστημιακών σπουδών όπου η γνώση και η απόκτηση επιστημονικών και επαγγελματικών εφοδίων είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους.

Για όσους δε υποψηφίους οι βαθμολογίες δεν ήταν αυτές που περίμεναν, θα ήθελα να επαναλάβω ότι οι ευκαιρίες στη ζωή δεν εξαντλούνται εδώ. Μπορούν, έχουν την ευκαιρία, να ξαναπροσπαθήσουν. Ή να στραφούν σε άλλες διεξόδους. Και κυρίως να στραφούν προς εκεί που ορίζουν οι επιθυμίες και οι δεξιότητες τους. Πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές σε όλους».

logofootermedia