Ενημερωτικές συναντήσεις για το κτηματολόγιο στην Κλειτορία και στα Καλάβρυτα | Τετάρτη 6 & Πέμπτη 7 Μαρτίου

Ο Δήμας Καλαβρύτων ενημερώνει ότι, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου, εκπρόσωποι και στελέχη της αναδόχου κοινοπραξίας «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 16», η οποία, έχει αναλάβει, από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, την κτηματογράφηση των ακινήτων του Δήμου μας, θα ενημερώσουν τους κατοίκους μας, σε δύο (2), σε πρώτη φάση, ενημερωτικές συναντήσεις, για όλα τα θέματα, τις δηλώσεις, τη διαδικασία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα ερωτήματα, σχετικά με την κτηματογράφηση των ακινήτων μας.

1. Η πρώτη, ενημερωτική συνάντηση, θα γίνει την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ., στην Κλειτορία, στην αίθουσα της πρώην Μαθητικής Εστίας και

2. Η δεύτερη, ενημερωτική συνάντηση, θα γίνει την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ., στα Κάλάβρυτα, στο «Αρχοντικό της Παλιολογίνας».

Καλούνται, όλοι, οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοί μας και ιδίως οι πρόεδροι, εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, ασχολούμενοι με την κτηματογράφηση, κ.λ.π, να παραβρεθούν στις παραπάνω, πολύ σημαντικές και κατατοπιστικές ενημερωτικές συναντήσεις.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, με αφορμή τη διοργάνωση αυτών των ενημερωτικών συναντήσεων, δήλωσε: «Ο Δήμος Καλαβρύτων, εξαρχής, στηρίζει τη σύνταξη κτηματολογίου και στην περιφέρεια του δήμου μας, γιατί, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, εθνικής σημασίας, με πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους μας και την τοπική οικονομία και κοινωνία και συμβάλλει, καθοριστικά, στην περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γι’ αυτό και παραχωρήσαμε, δωρεάν, χώρους στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και στην ανάδοχο κοινοπραξία, στα Καλάβρυτα και στην Κλειτορία, καθώς και κάθε υποστήριξη, για την καλύτερη, γρηγορότερη και κοντά στα σπίτια μας και στον τόπο που κατοικούμε, εξυπηρέτηση των κατοίκων μας.

Χρειάζεται όμως, όλοι μας, να ενημερωθούμε, αξιόπιστα και έγκυρα, για τη διαδικασία της κτηματογράφησης των ακινήτων μας και γι’ αυτό, προσκαλώ τους κατοίκους μας, να συμμετάσχουν στις ενημερωτικές συναντήσεις, που διοργανώνουμε, στην Κλειτορία και στα Καλάβρυτα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, 6 και 7 Μαρτίου.
Όλοι μας, πρέπει να ενημερωθούμε, για να μην κάνουμε λάθη και να καταθέσουμε τις δηλώσεις μας, πλήρεις και σωστά συμπληρωμένες».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο