Διανομή τροφίμων και προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ

Φεβρουαρίου 15, 2018
Πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και έχει εγκριθεί η αίτησή τους. Η διανομή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστική Βοήθεια και Βασική Υλική Συνδρομή - ΤΕΒΑ". Τα νοικοκυριά των ωφελούμενων δικαιούχων στον Δήμο Καλαβρύτων ανέρχονται στα 153.

Η διανομή (που ξεκίνησε την Τετάρτη 14/02/2018 και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15/02/2018) πραγματοποιήθηκε στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.
Για τη Δημοτική Ενότητα της Κλειτορίας τα τρόφιμα διανεμήθηκαν στο Δημαρχείο Κλειτορίας μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κλειτορίας.

Για την Δημοτική Ενότητα Αροανίας, τα τρόφιμα διανεμήθηκαν στο Δημαρχείο Αροανίας, (στα Τριπόταμα) και για την Δημοτική Ενότητα Παΐων, τα τρόφιμα διανεμήθηκαν στο Δημαρχείο Παΐων, από τους υπαλλήλους του Δήμου.

Τα είδη, τα οποία διανεμήθηκαν, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας, είναι τα εξής: Μοσχάρι, Χοιρινό, Μήλα, Πορτοκάλια, Ακτινίδια, Πατάτες, Φακές και Καθαριστικό υγρό Γενικής Χρήσης.

Επισημαίνεται, ακόμα, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, που δεν κλήθηκαν από τις δημοτικές ενότητες για να παραλάβουν τρόφιμα και επιθυμούν να λάβουν στην επόμενη διανομή, μπορούν να προσέλθουν, είτε στο Δημαρχείο του Δήμου Καλαβρύτων, είτε στο Κέντρο Κοινότητας, που στεγάζεται στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων, ώστε να υποβάλουν αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τον βοηθό Δημάρχου και υπεύθυνο του Προγράμματος, κ. Νικόλαο Μαγκαφά, (τηλ. 2692360404), τον κ. Γιώργο Πετρόπουλο, υπάλληλο του Δήμου Καλαβρύτων (τηλ. 2692360436) και τις κοινωνικούς λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας, κ.κ. Γεωργία Σταμπολτά και Βασιλική Φλωράτου (τηλ. 2692022276).

logofootermedia