Διανομή τροφίμων και προϊόντων από το Δήμο Καλαβρύτων, στους δικαιούχους του ΚEA

Δεκεμβρίου 22, 2017
Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και έχει εγκριθεί η αίτησή τους. Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστική Βοήθεια και Βασική Υλική Συνδρομή - ΤΕΒΑ".

Τα νοικοκυριά των ωφελούμενων δικαιούχων στον Δήμο Καλαβρύτων ανέρχονται στα 144.

Η διανομή (που ξεκίνησε από την Τετάρτη 20/12/2017 και ολοκληρώνεται, σήμερα, Παρασκευή 22/12/2017) πραγματοποιείται στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.
Για τη Δημοτική Ενότητα της Κλειτορίας τα τρόφιμα διανέμονται στο Δημαρχείο Κλειτορίας μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κλειτορίας.
Για τις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας και Παΐων στο Δημαρχείο Αροανίας, από την Αντιδήμαρχο κ. Χαρά Γεωργακοπούλου.

Οι ωφελούμενοι, κατά την διανομή, πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ. Εάν, για σοβαρούς λόγους, δεν μπορεί να παραλάβει τα τρόφιμα ο ωφελούμενος αυτοπροσώπως, μπορεί να αντικατασταθεί από μέλος της οικογένειας, με το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται εξουσιοδότηση, με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Επίσης, οι δικαιούχοι, λόγω του όγκου των προϊόντων, θα πρέπει να προβλέψουν για την μεταφορά τους.
Τα είδη, τα οποία διανέμονται, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας, είναι τα εξής: Μοσχάρι, Χοιρινό, Μήλα, Πορτοκάλια, Ακτινίδια, Πατάτες, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Φασόλια, Φακές, Γάλα, Κρέμα ρυζάλευρο για βρέφη, Βρεφικές πάνες, Σαμπουάν, Οδοντόκρεμα, Σκόνη Πλυντηρίου, Υγρό πιάτων και Καθαριστικό Γενικής Χρήσης.

Επισημαίνεται, ακόμα, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, που δεν κλήθηκαν από τις δημοτικές ενότητες για να παραλάβουν τρόφιμα και επιθυμούν να λάβουν στην επόμενη διανομή, μπορούν να προσέλθουν, είτε στο Δημαρχείο του Δήμου Καλαβρύτων, είτε στο Κέντρο Κοινότητας, που στεγάζεται στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων, ώστε να υποβάλουν αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τον βοηθό Δημάρχου και υπεύθυνο του Προγράμματος, κ. Νικόλαο Μαγκαφά, (τηλ. 2692360404), τον κ. Γιώργο Πετρόπουλο, υπάλληλο του Δήμου Καλαβρύτων (τηλ. 2692360436) και τις κοινωνικούς λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας, κ.κ. Γεωργία Σταμπολτά και Βασιλική Φλωράτου (τηλ. 2692022276).

Τελευταία τροποποίηση στις 23 Δεκεμβρίου 2017 %11:%Δεκ

logofootermedia