Συνελήφθησαν δέκα επτά άτομα στην Πάτρα για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παραβάσεις των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του Κορωνοιού.

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ δέκα επτά άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του Κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο, στην Πάτρα, όπου συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον υπεύθυνο του χώρου, έναν αλλοδαπό άνδρα που εργάζονταν στην πόρτα του καταστήματος και δέκα πέντε παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερά χαρτοπαίγνια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια:

  • δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα,
  • (569) μάρκες
  • (54) κλειστές τράπουλες εντός χάρτινων θηκών,
  • (6) ζάρια,
  • πλήθος τραπουλόχαρτων,
  • τετράδιο σημειώσεων χρηματικών ποσών,
  • (7.970) ευρώ.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Πατρών επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους παίκτες και στον εργαζόμενο στην πόρτα.

Ο διοργανωτής και ο εργαζόμενος θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.  

29 Ιουλίου 2024 Θεατρική Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΨΑΘΑ ΙΤΑΛΙΑΣ”

20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ “ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ” 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 09:00 Μ.Μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [189.41 KB] The post 29 Ιουλίου 2024 Θεατρική Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΨΑΘΑ ΙΤΑΛΙΑΣ” appeared first on .

Δηλώσεις από το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων (vid)

Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης πραγματοποιείται το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο...

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Δευτέρα 29 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο