Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συνάντηση Δημήτρη Παυλή με τον αναπληρωτή υπουργό Δημοσίας Τάξης κ. Πανούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα 27-03-2015, πραγματοποίησε επίσκεψη ο Αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Πανούσης Ιωάννης, στο Δημαρχείο Τρίπολης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή.

Ο κ. Παυλής ανέπτυξε τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο σχετικά με το αντικείμενό του και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε άλλες πολλές ελλείψεις που υπάρχουν με αποτέλεσμα να υπάρχει αδυναμία σωστής αστυνόμευσης. Ακόμα αναφέρθηκε η αναγκαιότητα της διατήρησης, αλλά και ενίσχυσης των περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν και ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Τάσος Κακλαμάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βόσνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αδαμόπουλος.
Πριν αποχωρήσει ο Υπουργός , επισκέφθηκε μια σύσκεψη που γινόταν εκείνη τη στιγμή για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω και της Τεγεάτικης καταγωγής του, όπου δήλωσε ότι όπου και ότι χρειαστεί θα συστρατευτεί για την επίτευξη του στόχου αυτού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπάρτη: Επίσκεψη και καταγραφή των συνθηκών διαβίωσης στους καταυλισμούς Ρομά

Στην καταγραφή των συνθηκών διαβίωσης στους καταυλισμούς Ρομά του...

Καθαρισμοί κοίτης και εκβολών χειμάρρων στην Αργολίδα από την Π.Ε. Αργολίδας

Σε στοχευμένες παρεμβάσεις καθαρισμού στις κοίτες και στις εκβολές των χειμάρρων στο Μαλανδρένι και στο Κουτσοπόδι (Μπορσίτης) προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο στρατηγικό σχέδιο πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων και προστασίας του περιβάλλοντος που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι εργασίες αφορούσαν την απομάκρυνση απορριμμάτων, φερτών υλικών και πυκνής βλάστησης, τα οποία

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Ο Δήμος Ναυπλιέων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνει τον «Μαραθώνιο Ναυπλίου – Nafplio Marathon» την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες δρόμου, προσφέροντας ευκαιρίες συμμετοχής για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Κατηγορίες Αγώνων: Μαραθώνιος Δρόμος (42.195μ.) Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21.100μ.) Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. (για όλους, συμπεριλαμβανομένων μαθητών Γυμνασίων & Λυκείων)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 16 Μαρτίου τα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. για το 2025, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη της Τρίπολης από τον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης, στον φιλόξενο χώρο του Μουσικού Σχολείου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Μουσικού Σχολείου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ