Δημήτρης Κωστούρος: Είμαι μαζί στον αγώνα των εργαζομένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των σχολικών φυλάκων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα. Οι νομοτεχνικές βελτιώσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο δεν κρίνονται επαρκής από τους ενδιαφερόμενους, με αποτέλεσμα να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα του.

Στο πλαίσιο αυτό οι σχολικοί φύλακες επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, καλώντας τον , να παλέψει μαζί τους ενάντια στις απολύσεις, εκφράζοντας του για μια ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή τους στην κατάργηση των οργανικών μονάδων τους και την διαθεσιμότητά τους.

«Είμαι μαζί στον αγώνα των εργαζομένων. Ο αγώνας ο δικός σας είναι αγώνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως Δήμαρχος δεν μπορώ να είμαι απλός παρατηρητής Τονίζω για ακόμη μια φορά ότι στον Δήμο μας δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος. Δεν μας ρώτησαν, δεν μας αξιολόγησαν, δεν ζητήθηκε καν η γνώμη μας ούτε για τη δημοτική αστυνομία ούτε και για τους σχολικούς φύλακες. Με αυτόν τον τρόπο υπονομεύεται η αυτοτέλεια των ΟΤΑ.» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη συμμετοχή Φορέων στην ενημέρωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και το πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων (Δήμοι, ΔΕΥΑ, ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ) σχετικά με τη δυνατότητα ένταξής τους στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και, μέσω αυτής, στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ. Σκοπός των ενημερωτικών συναντήσεων ήταν η άμεση πληροφόρηση και ο συντονισμός όλων των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος. Η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική, με

Επιτυχημένη Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας διοργάνωσε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, στο Ξυλόκαστρο, την ημερίδα με τίτλο «Περιοδοντική Θεραπεία 2024 & Τι μπορεί να πετύχει». Η θεματολογία της ημερίδας, το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των ομιλητών, καθώς και η άρτια διοργάνωση και φιλοξενία, άφησαν άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ