Ανοίγει το «ΕΡΓΑΝΗ» για διορθώσεις για το πρόγραμμα 150.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και το «Πρώτο Ένσημο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από σήμερα, 12 Ιουνίου 2023 έως τις 16 Ιουνίου 2023, θα είναι διαθέσιμο το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Πρώτο Ένσημο» και στο ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 (+50.000) νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, για διόρθωση του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), που έχει δηλωθεί, κατόπιν σχετικών αιτημάτων τους, προκειμένου να καταβληθεί η προβλεπόμενη επιδότηση από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι δυνατές οι κάτωθι διορθώσεις:

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Οι ωφελούμενοι νέοι που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής για την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Πρώτο Ένσημο».

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι, στην περίπτωση ωφελούμενου του Πρώτου Ενσήμου που δεν έχει υποβάλει την απαιτούμενη ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αποδοχής ένταξής του στο πρόγραμμα, θα πρέπει, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, να την υποβάλει, προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταβολή της προβλεπόμενης επιδότησης από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η εν λόγω αίτηση ή η ορθή επανάληψη αυτής υποβάλλεται στην ηλεκτρονική υπηρεσία https://supportemployees.services.gov.gr και η πρόσβαση πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Tουρκική εισβολή στην Κύπρο: 50 χρόνια από τη μεγάλη τραγωδία

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο