Εκδηλώσεις στήριξης στο KALAMATA:21 από φορείς και επιχειρήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμβάνοντας υπόψιν την αυξανόμενη προσφορά για υποστήριξη προς το KALAMATA:21 από φορείς και επιχειρήσεις της πόλης μας αλλά και της Μεσσηνίας, το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 ανακοινώνει την πρόθεσή του να είναι ανοικτό προς κάθε οργανισμό ή φορέα που διοργανώνει εκδηλώσεις και επιθυμεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της πόλης της Καλαμάτας για Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021.

Οποιοσδήποτε σύλλογος, φορέας ή και ιδιώτης (επιχειρήσεις) που ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει εκδήλωση υποστήριξης προς το KALAMATA:21 μπορεί να επικοινωνεί με το Γραφείο Υποψηφιότητας ώστε να λαμβάνει την αίτηση παροχής υποστήριξης.
Οι βασικοί όροι συνεργασίας είναι οι εξής:
• Η εκδήλωση να μην έχει πολιτικό χαρακτήρα
• H εκδήλωση να μην έχει θρησκευτικό χαρακτήρα
• Να μην υπάρχει οικονομικό αντίτιμο για την είσοδο σε αυτή
• Να μην είναι συγκέντρωση ρητορικής μίσους (no hate speech)
• Να μην υπάρχει προώθηση κατανάλωσης αγορών κατά την επικοινωνία της εκδήλωσης
• Να γίνεται ρητή αναφορά δήλωσης υποστήριξης στο KALAMATA:21 (όχι το αντίστροφο)
• Παράδοση υλικού επικοινωνίας μετά το πέρας της εκδήλωσης
• Τήρηση όρων χρήσης λογοτύπου του KALAMATA:21

Σημειώνεται ότι το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21, σε περίπτωση πραγματοποίησης μίας ανάλογης συνεργασίας με τον ενδιαφερόμενο φορέα, παρέχει τα ακόλουθα:
• Προώθηση και επικοινωνία της εκδήλωσης μέσω των μέσων που έχει στη διάθεσή του,
• Παρουσία των μελών του στην εκδήλωση,
• Παραχώρηση υλικού και παρουσία κέντρου πληροφόρησης του KALAMATA:21 στο χώρο του διοργανωτή.

Υλικό Υποστήριξης σε Επιχειρήσεις

Το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 προσκαλεί τους επαγγελματίες της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα της Καλαμάτας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα από τον κλάδο δραστηριοποίησης τους, μπορούνε να παραλάβουν ή να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό προς διανομή. Επίσης υπάρχει διαθέσιμο υλικό για προβολή εντός της επιχείρησης (αφίσα, banner, ειδικό σήμα).

Το ειδικό υλικό προβάλει την επιχείρηση ως «Culture Friendly Business».

Για την παραλαβή του υλικού αρκεί μία εγγραφή στο πρόγραμμα «Culture Friendly Business» χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Χρυσάνθη Κεραμέως στο τηλέφωνο 27211 81030 ή/και στο email: info@kalamata21.eu .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά υλοποίησης το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης | Δημήτρης Πτωχός: «Νέος πόλος παγκόσμιου ιστορικού ενδιαφέροντος»

Στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης η χρηματοδότηση ύψους 31.769.852,67 εκατ. ευρώ Σύσκεψη με αντικείμενο τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τη συμμετοχή της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, των Βουλευτών Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού και Αθανασίου Δαβάκη, του

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο