Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό δύο ατόμων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην είσοδο του χωριού Χελιδόνι, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς ΙΧ εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο ατόμων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα (ένας άνδρας, οδηγός – μία γυναίκα) γύρω στα 30 εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τρακάρει. Οι πρώτες πληροφορίες και οι αναφορές των κατοίκων αναφέρουν πως η κοπέλα φέρει τραύματα σε κεφάλι και θώρακα.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο «τούμπαρε» και το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών. Έπειτα, οι κάτοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και έτσι μεταφέρθηκαν οι δύο στο Γ.Ν Πύργου.

Θυμίζουμε πως μόλις λίγες μέρες πριν είχε γίνει ξανά τροχαίο ατύχημα στην ίδια περιοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικίνδυνη κατασκευή και κακής αισθητικής οι οθόνες LED που τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης

Οθόνες Led τοποθετήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε κεντρικά σημεία...

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος, διεθνώς αναγνωρισμένος ως μήνας ευαισθητοποίησης για τον...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση “Στο φθινόπωρο του Βυζαντίου: Ανατολή και Δύση στο Μυστρά ” από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση με τίτλο “Στο φθινόπωρο του Βυζαντίου: Ανατολή και Δύση στο Μυστρά” , η οποία διοργανώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον Μυστρά( Mystras Grand Resort Palace). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Μυστρά και της ιστορικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ