Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στην Αργολίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (4.6.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου , με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας , δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 35 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.5.2022 έως την 4.6.2022, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλίου, διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, καθώς και δύο (2) απόπειρες κλοπής.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή , τσάντα, ρολόγια, και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -7.700- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Τέλος, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και -2- κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκαν και -2- ποδήλατα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 8 νεκρούς τον Ιούλιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία...

Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Αρεόπολη

Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Αρεόπολη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 – ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΩΡΑ: 21.30’ Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα: Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο συνονόματος γιος του ΣΕΡ της ελληνικής μουσικής και άξιος συνεχιστής του, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του πατέρα του, θα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Αναβαθμίζει ενεργειακά πέντε σχολεία – Σεβασμός στο περιβάλλον και κέρδος για όλους

Από το 8ο δημοτικό σχολείο της Κορίνθου ξεκίνησε η υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης των πέντε δημοτικών σχολείων της πόλης, τα οποία έχει εντάξει σε σχετικό πρόγραμμα η δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρέλη και υλοποιούν οι αντιδημαρχίες Πολεοδομίας και Παιδείας – Τουρισμού. Σήμερα το πρωί, παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Βασίλη Πανταζή, επισκέφθηκε το σχολείο στην Αγιάννα

Κλειστά τα λογιστικά γραφεία στην Αρκαδία

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε η θερινή ανάπαυση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο