Το Κalamata21 ζητεί υπηρεσίες γραφιστικής υποστήριξης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση του έργου «Υπηρεσίες Γραφιστικής Υποστήριξης και Επιμέλειας του Φακέλου Υποψηφιότητας» εξέδωσε το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21, στο πλαίσιο της διεκδίκησης του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021.

Για τους σκοπούς υποστήριξης των εργασιών του Γραφείου Υποψηφιότητας κρίνονται απαραίτητα, η διατήρηση της εταιρικής ταυτότητας, η γραφιστική υποστήριξη, η επιμέλεια παραγωγής του Φακέλου Υποψηφιότητας καθώς και η υποστήριξη με επιμέλεια υλικού της διαδικτυακής παρουσίας του Γραφείου Υποψηφιότητας.

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ
Το έργο διακρίνεται σε 2 υπό-έργα, άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους:
1. Στην γραφιστική υποστήριξη του γραφείου υποψηφιότητας, συμπεριλαμβανομένης της online εικόνας (website – social media)
2. Στο σχεδιασμό και επιμέλεια παραγωγής του Φακέλου Υποψηφιότητας

Μπορείτε εδώ να δείτε την πρόσκληση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά υλοποίησης το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης | Δημήτρης Πτωχός: «Νέος πόλος παγκόσμιου ιστορικού ενδιαφέροντος»

Στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης η χρηματοδότηση ύψους 31.769.852,67 εκατ. ευρώ Σύσκεψη με αντικείμενο τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τη συμμετοχή της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, των Βουλευτών Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού και Αθανασίου Δαβάκη, του

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο