Διάρρηξη και κλοπή σε οικία στο Λουτράκι με λεία κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλοπή σε οικία στο Λουτράκι Κορινθίας, επί της οδού Καραϊσκάκη, παραπλεύρως του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου σημειώθηκε στις 7 Απριλίου στις 9 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι με τη χρήση λοστού προσπάθησαν να εισβάλλουν στην κατοικία, όπου στον πρώτο όροφο διέμεναν οι ιδιοκτήτες.

Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο και να αποσπάσουν κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, ενώ προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε πόρτες και παράθυρα, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους να διαρρήξουν την οικία.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι οι δράστες γνώριζαν την ύπαρξη των ιδιοκτητών στο χώρο, ωστόσο όπως φαίνεται ήταν έτοιμοι για όλα. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, διότι οι θρασύτατοι διαρρήκτες απέσπασαν τα κοσμήματα και τράπηκαν άμεσα σε φυγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, όπου και διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Korinthostv.gr


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία με τους “Passepartout the band” στο Σπήλαιο Κάψια

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, θα πραγματοποιήσει μια κεφάτη και απολύτως ανεβαστική συναυλία με το συγκρότημα "Passepartout the band" την Τετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του καφέ στο Σπήλαιο Κάψια. Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος ελεύθερη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Το ImGame είναι ένα καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον που συνδυάζει τους τομείς του serious gaming και της εμβυθιστικής αισθητικής. Θα χρησιμεύσει ως εργαλείο διάδοσης που θα αναδείξει διαδραστικά τα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με το φαινόμενο της εμβύθισης στη σύγχρονη τέχνη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μέσα που να διδάσκουν την ιστορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο