Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 12 ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Άλκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 12 ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου ημεδαπού στην περιοχή Χαριλάου την 01-02-2022

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δώδεκα (12) ατόμων , οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου ημεδαπού στην περιοχή Χαριλάου την 01-02-2022

Πρόκειται για τους:

1) ( επ ) GEGA ( ον ) ALEKSANDRO του ARTAN, γεν . 2002 στην Αλβανία , 

2) ΚΑΜΠΟ ή KAMBO Γκεράλντι ή GERALDI του Δημητερ ή DHIMITER , γεν. 1999 στην Αλβανία,

3) ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο – Ηλία του Ευάγγελου, γεν. 1997 στην Αττική,

4) ΚΟΥΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Παρασκευά, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

5) (επ) DEMIRAZI (ον) ROXHERS του SOTIRAQ , γεν. 2002 στην Αλβανία,

6) ΒΑΡΒΕΡΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

7) ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο του Παύλου, γεν. 2000 στην Πτολεμαΐδα,

8) ΜΠΙΣΚΟ-ΤΟΚΜΑΚΙΔΗ Κωνσταντίνο του Κων/νου, γεν. 2000 στην Θεσσαλονίκη

9) ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ Στέργιο του Ευάγγελου, γεν. 1999 στις Σέρρες,

10) ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Νικόλαο του Βαλέριου, γεν. 2002 στην Θεσσαλονίκη,
11) (επ.) ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ (όν.) Οδυσσέα του Ιορδάνη, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

12) (επ.) CARCIU (όν.) AFKSENDOS του ARTUR, γεν. 1999 στην Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 23-04-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Το χρονικό της Ανθρωποκτονίας

Πρώτες πρωινές ώρες 01-02-2022 στην περιοχή Χαριλάου σε υπαίθριο χώρο, έπειτα από επίθεση άγνωστων ατόμων τραυματίστηκε θανάσιμα 19χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και δύο (2) ακόμη άτομα και τους μετέφεραν σε νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου.

Πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία με τους “Passepartout the band” στο Σπήλαιο Κάψια

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, θα πραγματοποιήσει μια κεφάτη και απολύτως ανεβαστική συναυλία με το συγκρότημα "Passepartout the band" την Τετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του καφέ στο Σπήλαιο Κάψια. Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος ελεύθερη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Το ImGame είναι ένα καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον που συνδυάζει τους τομείς του serious gaming και της εμβυθιστικής αισθητικής. Θα χρησιμεύσει ως εργαλείο διάδοσης που θα αναδείξει διαδραστικά τα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με το φαινόμενο της εμβύθισης στη σύγχρονη τέχνη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μέσα που να διδάσκουν την ιστορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο