Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συμμετέχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Απριλίου 2016 , για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4KDRFPPi814″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός είναι οι τρεις βασικοί άξονες της Έκθεσης.

Παρουσιάζονται τα προϊόντα της Ελληνικής Γης, τα προϊόντα που παράγονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα, οι ειδικές Μορφές Τουρισμού ( Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός ), επιμέρους εκθέσεις φωτογραφίας, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, προβολές ταινιών, μουσικές εκδηλώσεις από κάθε ελληνική περιφέρεια και άλλα.

Με τη συμμετοχή του ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα αναδείξει την κληρονομιά της περιοχής μας, την αρχοντιά της και την φιλοξενία της όλες τις μέρες του χρόνου, τα προϊόντα της γης μας και τις γεύσεις που μαγεύουν κάθε επισκέπτη και ντόπιο αλλά και τις ποικίλες δυνατότητες που παρέχονται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ο τόπος είναι προικισμένος με απαράμιλλη ομορφιά, ιδιαίτερη γραφικότητα, μαγευτικές εικόνες και μυρωδιές, άξιους και ζεστούς ανθρώπους με σπουδαία κληρονομιά και έθιμα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία θα αναδειχθούν και ελπίζουμε όλο και πιο πολύς κόσμος να πάρει μια «γεύση» από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, να μας γνωρίσει και να έρθει στην περιοχή μας.

Για πληροφορίες :
Δημαρχείο : Ευγενία Αργύρη 27573-60202
Ρουσάλη Ευγενία : 6936-615920

Πληροφορίες για την έκθεση: http://www.elladosgefsi.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας «μεταφέρονται» οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη...

Λόγω καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη – Αρκαδίες Ζάτουνα 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας με ώρα έναρξης στις 18:30 μ.μ. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γορτυνίας, το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις

Υποτονική χαρακτηρίζεται από τους εμπόρους η αγοραστική κίνηση κατά...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου

Το ποσό των 69.291.040 ευρώ θα καταβληθούν σε 74.084...

Συνελήφθη 54χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ