Ο μάρτυρας που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου μιλά στο OPEN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μόνο στο ΟΡΕΝ: Ο μάρτυρας που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου – «Είδα ένα μπούγιο, λέω πάει ο αστυνομικός τον σκοτώσανε»

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/qu5cQ4_e3y4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Τρεις ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ μίλησε αποκλειστικά ο μάρτυρας, που με την κατάθεσή του οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού. Ο μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης ενώ αποκαλύπτει και τον διάλογο που είχε με τον 30χρονο συλληφθέντα.

Όπως λέει: «Φοράνε κουκούλες και φεύγουν όλοι μαζί. Και τον ρίχνουν κάτω και ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές», ενώ στην ερώτηση αν είδε τον 30χρονο να ρίχνει κάτω τον αστυνομικό, απαντά: «Ναι, αυτός φορά ένα χακί μπουφάν με μία στάμπα από πίσω και ο φίλος του φορά ένα άσπρο μπουφάν.

Είδα ένα μπούγιο, λέω πάει ο αστυνομικός, τον σκοτώσανε». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ μίλησε, επίσης, ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε το Θεό βοηθό. Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα».

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • OPEN

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

Δείτε LIVE| Ο ASTERAS AKTOR δίνει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας με τον Λεβαδιακό

Σήμερα Σάββατο 20/07/2024 στις 18:30 στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο