235 rapid test για κορωνοϊό στο Λουτράκι ήταν όλα αρνητικά σήμερα 10/02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με 235 rapid test τελευταίας γενιάς, ΟΛΑ αρνητικά ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, στους δημότες του Λουτρακίου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Το αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας μας γεμίζει αισιοδοξία. Καταβάλλουμε κάθε συντονισμένη προσπάθεια και συνεχίζουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα για να παραμείνουμε υγιείς και να ξεπεράσουμε σύντομα αυτή τη δοκιμασία που βιώνουμε, μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και κυρίως, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 Αναστάσιο Σακελλαρίου για τη συνεργασία και τη συνολική τους προσπάθεια για την επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο