Ληστεία στο Σχίνο Κορινθίας – Έριξαν στον αέρα με καραμπίνες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr ληστεία σημειώθηκε στο Σχίνο Κορινθίας, περίπου στις 2 τα ημερώματα της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2020.

3-4 άτομα διέρρηξαν τις δύο εισόδους επιχείρησης και «μπούκαραν» στο εσωτερικό αλλά χτύπησε ο συναγερμός και ξύπνησαν οι ιδιοκτήτες, των οποίων η κατοικία βρίσκεται παραδίπλα.

Οι θρασύτατοι ληστές, δεν πτοήθηκαν από τη σειρήνα του συναγερμού και συνέχισαν ανενόχλητοι το «έργο» τους, παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ακούγοντας το συναγερμό, βγήκαν έξω και αφού αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, πυροβόλησαν με τις καραμπίνες στον αέρα αναγκάζοντας τους ληστές να τραπούν σε φυγή. Παρ΄όλα αυτά πρόλαβαν να αποκομίσουν λεία που υπολογίζεται γύρω στις 5.000 ευρώ (εμπορεύματα και χρήματα)

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία, όπου έσπευσε ταχύτατα στο σημείο, αλλά οι δράστες είχαν διαφύγει. Εικάζεται από τις αστυνομικές αρχές ότι οι δράστες είναι Ρομά.

loutrakiblog.gr


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Στην κεντρική πλατεία του Δερβενίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών Ξυλοκάστρου, Νεμέας, Καλαβρύτων και Δερβενίου. Τη μουσική βραδιά παρουσίασε ο Γιώργος Κορδούλης. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού

Ιατρός εργασίας στο Δήμο

Σύμβαση υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, ο Δήμαρχος και ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ιατρός εργασίας, για την παροχή σχετικών υπηρεσιών προς το προσωπικό του Δήμου Καλαμάτας. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες.

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.  

29 Ιουλίου 2024 Θεατρική Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΨΑΘΑ ΙΤΑΛΙΑΣ”

20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ “ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ” 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 09:00 Μ.Μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [189.41 KB] The post 29 Ιουλίου 2024 Θεατρική Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΨΑΘΑ ΙΤΑΛΙΑΣ” appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο