Θετικός στον κορωνοϊό ιερέας στην Αμαλιάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί από χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από την πληροφορία ότι ιερέας ενορίας της πόλης βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας, που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, έκανε το τεστ σε ιδιωτικό ιατρείο, λόγω του ότι αποτελεί στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ την περασμένη εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει βαριά συμπτώματα, λαμβάνοντας τις απαραίτητες οδηγίες για την ίασή του, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντός του.

Η ανησυχία των πιστών και του εκκλησιαστικού συμβουλίου της εν λόγω ενορίας είναι έκδηλη, αν και τις τελευταίες μέρες ο ιερέας παρέμενε στο σπίτι του και δεν λειτούργησε και στη θεία λειτουργία της Κυριακής.

patrisnews.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο