Στις φυλακές Τρίπολης ο ιερέας που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 12χρονης από 57χρονο ιερέα σε χωριό της Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφιάλτης για το 12χρονο πλέον παιδί ξεκίνησε όταν ήταν μόλις εννέα ετών.

Για το περιστατικό μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το δράμα που ζούσε το παιδί.

«Η 12χρονη ήρθε στο χώρο μας με εισαγγελική εντολή και εκμυστηρεύτηκε σε κάποια παιδαγωγό τα όσα βίωνε» δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου αμέσως έγινε καταγγελία στην εισαγγελία και ακολουθήθηκε η νόμιμη οδός.«Κανένας δεν το πίστευε το παιδί. Ερχόταν η μητέρα με δικηγόρο για να αλλάξει την κατάθεσή της το παιδί» αποκαλύπτει ο κ. Γιαννόπουλος, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα προσπαθούσε να αποτρέψει την κόρη της από το να πει την αλήθεια.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα παραδέχτηκε τα όσα γνώριζε και έτσι η ταλαιπωρία του παιδιού -που κράτησε για πάνω από ενάμιση χρόνο- έλαβε τέλος. Η σύλληψη του κατηγορούμενου ήρθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ με διαδικασίες – εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του.

Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του. Για το συγκλονιστικό περιστατικό αναμένεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως και η εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως παιδεραστή.

Περισσότερες πληροφορίες στο cnn.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βανδαλισμοί στα νέα σιντριβάνια της πλατείας Πετρινού στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ Κώστας Τζιούμης κατήγγελλε σήμερα Τρίτη...

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία, θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες»

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΙΟΥΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ “ΜΕΝΤΩΡ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Με αφορμή τη 34η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, 1η Οκτωβρίου 2024, που έχει ως θέμα τη «Γήρανση με αξιοπρέπεια: Η σημασία της ενίσχυσης των συστημάτων φροντίδας και υποστήριξης για ηλικιωμένους», το Κέντρο Υγιούς Γήρανσης “ΜΕΝΤΩΡ”, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, σε αναγνώριση αυτών των προκλήσεων, διοργανώνει Ημέρα Ελέγχου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ