Τρίπολη | 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 8 & 9 Ιουνίου 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι φαρμακευτοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας με την εμπειρεία της ΧΑΡΑΜΗ  ΑΕ και του περιοδικού Pharmacy managment και Επικοινωνία, συνδιοργανώνουν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα: “Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο”, το οποίο διεξάγεται με την Ευγενική Χορηγία του Δήμου Τρίπολης, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων του κλάδου αλλά και θα εστιάσουν και στην εξέλιξη των υπηρεσιών του φαρμακείου, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία.

Το συνέδριο θα αρχίσει το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 18:00μ.μ. με μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία και την εξέλιξη της φαρμακευτικής και θα ακολουθήσους βραβεύσεις φαρμακοποιών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας καθώς και Προέδρων Φαρμακευτικών εταιριών με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της φαρμακευτικής επιστήμης.

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας στο φαρμακείο, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου και στο μέλλον του φαρμακείου, ενώ θα γίνει και μία παρουσίαση καινοτόμων συνεργασιών φαρμακείων. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό συνέδριο, δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με ένα στρογγυλό τραπέζι, με μαρτυρίες φαρμακοποιών, οι οποίοι έθεσαν σε πράξη καινοτόμες υπηρεσίες.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και του Συνδέσμου Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΕΦΕΕ). Επίσης τελεί υπό την αιγίδα Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ)

progr farmakop 1

progr farmak2

program farmakopoion

afisa 1 sinedrio farmakopoion

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΛΑΓΚΑΔΙΑ: Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νίκου Πλουμπίδη

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουλίου, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ, Λαγκαδινού Νίκου Πλουμπίδη, στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ στα Λαγκάδια Γορτυνίας, παρουσία και του συνονόματου εγγονού του Νίκου. Την προτομή φιλοτέχνησε ο γλύπτης Μεμάς Καλογηράτος,ενώ τη στήλη της προτομής και τον περίβολο του μνημείου διαμόρφωσε ο

Πρόσκληση για τον εορτασμό της 203ης επετείου της Α’ Πελοποννησιακής Γερουσίας στη Στεμνίτσα την Κυριακή 4 Αυγούστου

Ο Δήμος Γορτυνίας και οι τοπικοί πολιτιστικοί  φορείς της Στεμνίτσαςσας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εορτασμό της 203ης επετείου της Α΄ Πελοποννησιακής Γερουσίας που θα πραγματοποιηθεί στην στην όμορφη και ιστορική Στεμνίτσα του Δήμου Γορτυνίας, στην ιστορική Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής την Κυριακή 4 Αυγούστου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στις

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Θερινό Σχολείο για την Πολιτιστική Κληρονομιά του Αγροτικού Χώρου

Με την τελετή απονομής διπλωμάτων στους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία το 5ο Θερινό Σχολείο για την Πολιτιστική Κληρονομιά του Αγροτικού Χώρου με ειδική θεματική: «Διαφυλάσσοντας την  Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Καλές Πρακτικές για σύγχρονες προκλήσεις»,το οποίο διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά, στη Δημητσάνα από τη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Συνεδριακό

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Απριλίου για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Αύγουστο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο