Κακλαμάνος: Απαντήσεις στο μείζον θέμα της ΚΕΔΗΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μια επιστολή του προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία κοινοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ.Τρίπολης κ. Κακλμάνος ανακοινώνει ότι θα ενημερώνει ο ίδιος εγγράφως ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους συναδέλφους του για την παρουσία των ορκωτών λογιστών που ελέγχουν τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ.

 

Κύριοι συνάδελφοι

 

Για τον λόγο ότι κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παραπονείστε ότι εσκεμμένα καθυστερώ να σας προσκομίσω το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που διεξάγουν τον έλεγχο της ΚΕΔΗΤ, όπως ομόφωνα είχε αποφασιστεί από το ΔΣ, σας ενημερώνω ότι αυτό δεν γίνεται εσκεμμένα, αφού και σήμερα συνεχίζεται ο έλεγχος.

Για να είστε όμως συνεχώς ενημερωμένοι, και διά του λόγου το αληθές, δεσμεύομαι όπως όταν οι ορκωτοί λογιστές βρίσκονται στα γραφεία του Δήμου μας πραγματοποιώντας τον έλεγχο, όπως π.χ. σήμερα, 7.12.15, εγώ προσωπικά εγγράφως ή με e-mail θα σας ενημερώνω, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να τους επισκέπτεσθε και να έχετε την όποια πληροφορία εσείς επιθυμείτε.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης
Αναστάσιος Κακλαμάνος


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοινωνική Συμπερίληψη και Ανάπτυξη | Το Όραμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για Άτομα με Αναπηρία

Την ευκαιρία να συζητήσουν, να προτείνουν και να σχεδιάσουν τις επόμενες ενέργειες για να καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μία Περιφέρεια Πρότυπο, στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους, είχαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής

Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές υπάρχει «πορτοκαλί» συναγερμός για την Κυριακή

Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς βρίσκονται αύριο, Κυριακή...

Καιρός: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

Γενικά αίθριο καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο