Παναρκαδικός: Παλικαρίσιος βαθμός στο Άργος με 1-1 τον “πρωτοπόρο” Παναργειακό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η φετινή ομάδα του Παναρκαδικού έτσι όπως έχει «χτιστεί» φέτος και με τη συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα, είναι «υποχρεωμένη» να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Από τη μία παίκτες που βρίσκονταν στην ομάδα και δεν έχουν μάθει να χάνουν και από την άλλη νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που θέλουν με τη δουλειά και την ανταγωνιστική πορεία της ομάδας να αποδείξουν ότι το μέλλον τους ανήκει έχοντας δυνατότητες να αγωνίζονται σε υψηλότερο επίπεδο. Κατά συνέπεια αν και ο Παναργειακός βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Παναρκαδικός πήγαινε στο Άργος με στόχο τη νίκη σ’ αυτό το ματς.
Στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου ο Παναρκαδικός έδειξε ότι δεν θα είχε παθητικό ρόλο στο ματς. Από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήθελε να βρει το δρόμο για κάποιο γκολ, ωστόσο στο 39′ ο Παναργειακός ευτύχησε να προηγηθεί με σουτ του Νικλητσιώτη. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν άλλαξε τίποτα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άργους στο ξεκίνημα έχοντας το προβάδισμα προσπάθησε να απειλήσει με σκοπό την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ που θα «σφράγιζε» τη νίκη. Όσο το ματς έφτανε προς το φινάλε του η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να βρει τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.

Σε μια αντεπίθεση στο 75′ ο Καδάς βρήκε τον Κώτσιρα και αυτός με τη σειρά του εκτέλεσε τον Κόκκαλη για το 1-1. Μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, αλλά με έμφαση την αμυντική λειτουργία δεν άλλαξε το σκορ μέχρι το φινάλε.

Αν και ο Παναρκαδικός έπεσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η ισοπαλία αυτή χαρακτηρίζεται σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια για τους «πράσινους».


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Δευτέρα 29 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

Επαφές Σταυρέλη με 7 υπουργούς: Τι συζήτησε και τι θα συζητήσει για 7 σοβαρά ζητήματα της Κορίνθου

Επτά επαφές που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν με κυβερνητικά στελέχη, για ζητήματα που αφορούν τον δήμο περιελάμβανε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προς τα ΜΜΕ ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης. Ξεκινώντας από τις επαφές που έγιναν, ο κ. Σταυρέλης αναφέρθηκε καταρχάς στην συνάντηση του ίδιου μαζί με την διαπαραταξιακή επιτροπή που συστήθηκε για

Live | 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων

Στην Τρίπολη θα διεξαχθεί το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων στις 28...

Ανακοίνωση για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών προς ενημέρωση κτηνοτρόφων και εμπόρων

Λόγω εμφάνισης του ιού της Πανώλους των μικρών μηρυκαστικών σε κτηνοτροφική μονάδα στην ορεινή Κορινθία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενημερώνει για τα ακόλουθα: Η πανώλη των μικρών μηρυκαστικών είναι μεταδοτική ιογενής ασθένεια που προσβάλει αίγες και πρόβατα. Δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο. Και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία. Προσβάλει μεγάλο αριθμό ζώων στο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο