Καστρίτης: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη και του Χριστόφορου Στεφανίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

 

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δικαιότατη νίκη. Γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολα ματς είναι αυτά για μια ομάδα της δική μας δυναμικής. Όταν μάλιστα εμεί ακόμη χτίζουμε το ρόστερ μας, τη χημεία και τη νοοτροπία. Αυτό που ήταν ζητούμενο για εμάς ήταν να ελέγξουμε όπως και με τον Άρη, το τι μπορούμε να κάνουμε σωστά και τι να βγάλουμε στο γήπεδο. Να ‘χουμε ενέργεια και διάθεση. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά στο πρώτο μέρος και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είμαστε ικανοποιημένοι για το δεύτερο 20λεπτο, για την άμυνα, αλλά και το επιθετικό κομμάτι που διαβάσαμε πιο καθαρά ορισμένες καταστάσεις. Τώρα κοιτάμε το Ρέθυμνο, θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον τρόπο που δουλεύουν. Πραγματικά είναι εξαιρετική η δουλειά στις προπονήσεις, δεν αποτυπώνεται στα ματς, αλλά σύντομα θα φανεί η εικόνα και θα κυλήσουν όλα όπως πρέπει».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά του ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα κομμάτι στο πρώτο δεκάλεπτο. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό. Ήταν καταστροφικό το δεύτερο δεκάλεπτο. Όταν κάτι δεν πάει καλά, αντί να αντιδρούμε, συνεχίζουμε να πηγαίνουμε χειρότερα. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος σήμερα, αλλά στο δεύτερο μέρος κάπως συγκεντρωθήκαμε, σταθήκαμε και μαζέψαμε τη διαφορά. Η ομάδα ακόμα χτίζεται. Τώρα κοιτάμε το Ρέθυμνο. Είναι στο γήπεδό μας ο αγώνας και είναι σημαντικός. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 8 αγωνιστικές, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιες νίκες Ευχαριστώ και τον κόουτς και τον Ολυμπιακό, που με είχαν στην προετοιμασία και με βοήθησαν μέχρι να βρω κάποια ομάδα».


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναθεωρείται και διευρύνεται ο πίνακας μη αναστρέψιμων παθήσεων

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον υφυπουργό Εργασίας...

Διαβάσαμε: «Μια σταγόνα μυθολογία» από τον Δημήτρη Καμπουράκη

Πως δημιουργήθηκε ο κόσμος κατά τους αρχαίους Έλληνες; Ποιο...

Τρίπολη: Δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Η σπασμένη στάμνα» με τον Γιώργο Κιμούλη

Οι συνεχόμενες απαγορεύσεις πραγματοποίησης εκδηλώσεων και παραστάσεων σε χώρους...

Κώστας Τζιούμης: «Συγχαίρουμε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό των τοπικών μας κοινοτήτων»

Με τη φιλοδοξία ν’ αποτελέσει ένα φάρο πολιτισμού, ιστορίας και λαογραφίας μαζί με άλλα σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Ιουλίου 2024, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού σχολείου στο Λουκά Δήμου Τρίπολης. Το παλιό δημοτικό σχολείο ανακαινίσθηκε με δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου, καθώς και τη συμβολή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο