Με πολλές υπόσχεσης για τη συνέχεια Κηφισιά – Αρκαδικός 68-66

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον Νουουτίνεν να αστοχεί από τα 6,75 στην εκπνοή, ο νεοφώτιστος Αρκαδικός δεν τα κατάφερε στον πρώτο του αγώνα στην Α1 και η Κηφισιά πήρε τη νίκη με 68-66 στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Basket League.

 

O νεοφώτιστος Αρκαδικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο δεκάλεπτο και με πολύ καλό ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς, βρέθηκε στο ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, διατηρώντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, παρά τον κακό ρυθμό και τα πολλά λάθη εκατέρωθεν στη δεύτερη περίοδο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές” στο δεύτερο ημίχρονο και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση με τους Μαυροειδή και Χογκ πήραν το προβάδισμα, επιβεβαιώνοντας πως είναι το φαβορί για τη νίκη, φτάνοντας στο μάξιμουμ της διαφοράς (+9) στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου.

Ένα τρίποντο στα 25″ πριν από το τέλος από τον Λαμπρόπουλο που μείωσε στο καλάθι (68-66) έβαλε “φωτιά” στο ματς, ωστόσο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου πήραν τελικά τη νίκη, με τον Νουουτίνεν να αστοχεί σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή, χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει στο φινάλε τη νίκη στην ομάδα του.

 

ΓΗΠΕΔΟ: Ζηρίνειο κλειστό γυμναστήριο.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου – Τζαφλέρης – Παντελίδης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-25 (Α’), 35-39 (Β’), 55-52 (Γ’), 68-66 (Δ’).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Γκίκας 16 (2 τρίπ., 8 ασ.), Πόποβιτς, Μαυροειδής 14, Κασελάκης 7(1), Χογκ 15, Χατζηνικόλας, Χρυσικόπουλος 12, Στίγκερς 3(1), Μπρίστολ 1, Σπυριδωνίδης.
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Λαμπρόπουλος 14(1), Βαν Όοστρουμ 6, Μπράουν 10(2), Μπούκερ 10(1) Νουουτίνεν 17(5), Κοψαύτης, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης, Καλλινικίδης 6(2), Τζουγκαράκης, Σαντέε 3.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο