Παναρκαδικός – Καλαμάτα 4-0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα του Παναρκαδικού στο γήπεδο της ομάδας το απόγευμα της Παρασκευής, με την προετοιμασία ουσιαστικά να οδεύει στην τελική της ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον φιλικό ματς προετοιμασίας απέναντι στην ιστορική ομάδα της Καλαμάτας την οποία θα βρει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και ο Γιώργος Αντωνόπουλος με τους στενούς συνεργάτες του πραγματοποιούν τα τελευταία «μονταρίσματα» πριν την πρεμιέρα.
Για μία ακόμη φιλική αναμέτρηση λοιπόν ο Παναρκαδικός έδειξε πάρα πολύ θετικά και αισιόδοξα στοιχεία. Η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής απέναντι στους «Μεσσήνιους» ήταν εξαιρετική. Ουσιαστικά «κυριάρχησε» και στα 90 λεπτά παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, κερδίζοντας με 4-0 την αντίπαλη ομάδα. Ένας Παναρκαδικός που πίεζε σε όλα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου τον αντίπαλο όταν δεν είχε τη μπάλα ή κυκλοφορούσε αποτελεσματικά την μπάλα και συνδυαζόταν σε ικανοποιητικό βαθμό όταν είχε την μπάλα στα πόδια του.
Ο ενθουσιασμός των νεαρών και ταλαντούχων παικτών της ομάδας, σε συνδυασμό με την εμπειρία των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο.
Σε κάθε περίπτωση το ευρύ τελικό αποτέλεσμα είναι το τελευταίο πράγμα που κρατάει και σ’ αυτό το φιλικό παιχνίδι η ομάδα της Τρίπολης. Αυτό όμως το οποίο κρατάει σε κάθε περίπτωση είναι η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των παικτών της ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Αξιοποίησης της Περιοχής για τη Δημιουργία του Πάρκου Μνήμης στην Τρίπολη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιοποίησης της περιοχής που θα φιλοξενήσει το Πάρκο Μνήμης στην Πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου, υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την αγορά της σχετικής έκτασης, επισφραγίζοντας την σημαντική αυτή στιγμή. «Ο διάλογος αποτελεί την καρδιά της δημοκρατίας και το θεμέλιο

Ολοκληρώθηκε το 30ο επετειακό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αφιερωμένο σε όλους τους Καλλιτέχνες του Χορού, με sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού και πλήθος κόσμου καθημερινά στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε χθες το 30ο επετειακό Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίντας Καπετανέα. Το φετινό φεστιβάλ διήρκεσε  από τις 12 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου φιλοξενώντας συνολικά 19 παραγωγές, 10

Let’s Booktalk: Σειρά «Τα παιδιά διαβάζουν αρχαίους» από τις Εκδόσεις Κάκτος

Οι Εκδόσεις Κάκτος έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διάδοση...

Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου «Ιωάννης Συμεών Λαζαρίδης» θα παραμείνει κλειστό για σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου και αύριο, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 λόγω τεχνικών εργασιών. Για την επαναλειτουργία του, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο