Επίσκεψη του νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Δήμαρχο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, επισκέφτηκε σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2017, ο νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής, που έχει ήδη αναλάβει τα  καθήκοντά του, συνοδευόμενος από τον επίσης νεοεκλεγμένο αντιπρύτανη, καθηγητή κ. Γεώργιο Λέπουρα.

Η συνάντηση άρχισε με ευχές για καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο κ. Κατσής και συνεχίστηκε σε φιλικό κλίμα, αφού η γνωριμία τους μετρά πολλά χρόνια.

Κοινό συμπέρασμα της συνάντησης, η συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, για την περαιτέρω αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού ιδρύματος, προς όφελος των φοιτητών του και εν τέλει προς όφελος ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας «μεταφέρονται» οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη...

Λόγω καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη – Αρκαδίες Ζάτουνα 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας με ώρα έναρξης στις 18:30 μ.μ. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γορτυνίας, το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις

Υποτονική χαρακτηρίζεται από τους εμπόρους η αγοραστική κίνηση κατά...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου

Το ποσό των 69.291.040 ευρώ θα καταβληθούν σε 74.084...

Συνελήφθη 54χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ