Έκλεψαν ελαιόκαρπο ενός τόνου από καλλιέργεια στο Κορακοβούνι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δεκέμβρης μπήκε με τους κλέφτες να έχουν βάλει στο μάτι τον ελαιόκαρπο, τον οποίο συλλέγουν οι καλλιεργητές στην περιοχή μας, για το λάδι της χρονιάς ή για ένα εισόδημα που θα τους βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα αυτή την εποχή.

Συγκεκριμένα, κάτοικος του Κορακοβουνίου που είχε συλλέξει 20 σακιά (περίπου ένας τόνος) ελαιοκάρπου για το λάδι της οικίας του έκαναν φτερά από το κτήμα του, το οποίο βρίσκεται στο Κορακοβούνι, κοντά στη γέφυρα του Βρασσιάτη. Το κτήμα δεν ήταν περιφραγμένο και αποτέλεσε εύκολο στόχο για τους δράστες.

Στη ζημιά που υπέστη η οικογένεια εκτός του ελαιοκάρπου και του ελαιόλαδου που θα είχε παραχθεί, πρέπει να υπολογίζονται και τα μεροκάματα που δαπάνησαν για τη συλλογή του, ασχέτως αν είχαν εργάτες ή ήταν προσωπική εργασία.

ΠΗΓΗ:kwr.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Κορινθία – Προς Ευρωστίνα το βασικό μέτωπο

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στην Κορινθία...

Βανδαλισμοί στα νέα σιντριβάνια της πλατείας Πετρινού στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ Κώστας Τζιούμης κατήγγελλε σήμερα Τρίτη...

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία, θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες»

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ