O Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!
Πριν από λίγο τελείωσε η συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Μέσα στα πολλά που ειπώθηκαν καταγράφηκε εντόνως από την πλευρά μας -για ακόμη μια φορά- και στον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, η ανάγκη δημιουργίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ενός Κέντρου Ακτινοθεραπείας που θα καλύπτει τις ανάγκες των Πολιτών-Καρκινοπαθών όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσωπικά, δε θα σταματήσω ούτε στιγμή, ΑΥΤΟΝ τον Αγώνα και ΑΥΤΗ την Προσπάθειας Διεκδίκησης δημιουργίας ενός τέτοιου Κέντρου!!

ΌΛΑ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (16/7/2024)

Την Τρίτη (23/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Μηνιαία Απολογιστικά Οικονομικά Στοιχεία Δήμου (Ιούνιος 2024)

Τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού για τον Ιούνιο 2024 ανακοινώνει ο Δήμος Τρίπολης. Τα αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου (23/7/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ HΣας καλούμε στις 23 Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 (ΦΕΚ

Συμμετοχή πολιτών στο νέο πολεοδομικό σχεδιασμό

Από Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 έχει ενεργοποιηθεί για το κοινό η ψηφιακή «Πλατφόρμα Συμμετοχής» για την κατάθεση σχολίων και απόψεων για τα Τοπικά και Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΤΠΣ και ΕΠΣ) του Προγράμματος Πολεοδομικής Μεταρρύθμισης «Κωνσταντίνος Δοξιάδης» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μέσω της Πλατφόρμας Συμμετοχής, στη διεύθυνση http://polsxedia.ypen.gov.gr/, πολίτες και εμπλεκόμενοι φορείς μπαίνοντας στην ηλεκτρονική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο