«Την πάτησα από τον μεγαλύτερό μου φόβο», ανέφερε ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κροτίδα την οποία του την έδωσε θαμώνας του μαγαζιού. Σύμφωνα με όσα λέει νόμιζε ότι ήταν καπνογόνο, την έπιασε με το χέρι του και αυτή εξερράγη.
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στα social media ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα «να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια μου».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άρης Μουγκοπέτρος
«Αγαπημένοι μου φίλοι, δεν έχω πραγματικά λόγια να πω για τα λόγια σας… Πραγματικά με συγκινείτε… Είστε η δύναμή μου, έχω πίστη στον Θεό. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα, να μη μπορούσα να δω τα παιδάκια μου και να τα πάρω αγκαλιά. Την πάτησα από τον μεγαλύτερό μου φόβο. Δεν πήγα ούτε καν στην Ανάσταση, γιατί φοβόμουν τις κροτίδες και για τα μικρά μου και για εμένα. Και βρέθηκε από θαμώνα του μαγαζιού στο χέρι μου κάτι που νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο.
Αν θα κοιτάξετε, υπάρχουν διάφορα βίντεο που έρχονταν στα πανηγύρια με καπνογόνα. Και έχοντας στο μυαλό μου, ότι αυτό είναι ένα καπνογόνο, το κράτησα σαν πανίβλακας. Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα αυτή τη στιγμή, εκτός από τα μάτια μου που δε θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου… Έχω πίστη στον Θεό. Έχω πίστη σε εσάς. Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια, αυτό που έχω κερδίσει είναι η αγάπη σας και μου τη δείχνετε… Και σας αγαπώ πολύ! Θα επιστρέψω δυνατός».
«Όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο» λέει η σύζυγός του
Η σύζυγος του Άρη Μουγκοπέτρου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πορεία της υγείας του.
«Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν ξέρω κι εγώ πάρα πολλά. Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν, κοιμόμουν ήμουν με τα δίδυμα. Έχουμε ταραχτεί, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, το παλεύουμε, θα το παλέψει και ο Άρης και σίγουρα όταν γίνει καλά θα σας μιλήσει ο ίδιος.
Μπήκε στο χειρουργείο στις 13:00 και βγήκε στις 16:00, εμάς μας ενημέρωσαν στις 15:30 για το πώς είναι η κατάσταση. Τώρα είναι στο δωμάτιό του αναρρώνει. Πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αγαπάει πολύ την οικογένειά του, τα παιδιά του και τον κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η σύζυγος του Άρη Μουγκοπέτρου.
ίδια μάλιστα μετέφερε στον σύζυγό της το ενδιαφέρον και την αγωνία του κόσμου για την κατάσταση της υγείας του μετά το συμβάν: «Τον έχω ενημερώσει για το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και το δικό σας που τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε», δήλωσε η σύζυγος του Άρη Μουγκοπέτρου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.
Να σημειωθεί ότι ο Αρης Μουγκοπέτρος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας που έσκασε στο χέρι του κατά τη διάρκεια γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21.04.2025). Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και από εκεί στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Ο γνωστός οργανοπαίκτης υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό δυο δακτύλων του χεριού του με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να μπορέσει το χέρι του να γίνει και πάλι λειτουργικό.