Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 16 Μαρτίου τα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. για το 2025, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη της Τρίπολης από τον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης, στον φιλόξενο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 300 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Σκακιστικού Συλλόγου Τρίπολης, με περίπου 50 αθλητές να συμμετέχουν και να σημειώνουν σημαντικές διακρίσεις.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει έμπρακτα κάθε δράση που ενισχύει τον αθλητισμό, την παιδεία και την ευγενή άμιλλα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Τρίπολη φιλοξένησε ένα τόσο σημαντικό σκακιστικό γεγονός, το οποίο ανέδειξε το ταλέντο και τη διάθεση των παιδιών μας για πρόοδο και δημιουργία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου το εργαστήριο για τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ στην Τρίπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2025 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης το ενημερωτικό εργαστήριο που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρίπολης και το ΑΣΕΠ, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση πολιτών και στελεχών τοπικών φορέων για τις διαδικασίες προσλήψεων στον δημόσιο τομέα. Η συμμετοχή επιβεβαίωσε την ανάγκη των πολιτών για έγκυρη και αναλυτική πληροφόρηση γύρω από

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τη μελέτη κλειστού αρδευτικού δικτύου Τ.Ο.Ε.Β. Φωκίωνος Ζαχαριά Λακωνίας

Στο πλαίσιο της ορθολογικής αξιοποίησης των υδάτινων πόρων και της ενιαίας λειτουργικότητας των εγγειοβελτιωτικών έργων, υπεγράφη τη Δευτέρα 17 Μαρτίου η στρατηγικής σημασίας Προγραμματική Σύμβαση για τη «Μελέτη Κλειστού Αρδευτικού Δικτύου Τ.Ο.Ε.Β. Φωκίωνος Ζαχαριά». Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο Σπυρίδων Χρόνης, Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Φωκίωνος Ζαχαριά Λακωνίας, και ο Αναστάσιος Σαρδέλης

Οδηγίες για δημιουργία αίτησης ΑΣΕΠ και διαδικασία διορισμού στον δημόσιο τομέα

Άνεργοι που αναζητούν απασχόληση στο δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ