Φωτιά σε δασική έκταση στην Αρχαία Ολυμπία – Ήχησε το 112

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή Πανόπουλου, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα, ενώ πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Ηλεία – Ήχησε το 112

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην περιοχή Γεράκι του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία.

Με μήνυμα του 112, καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής Τσιχλέικα, Κρυόνερο, Βρετέικα να απομακρυνθούν προς Αμαλιάδα.

Νεότερη ενημέρωση

Ήχησε ξανά το 112 

Νέο μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της περιοχής Χάβαρι, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στην περιοχή Γεράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

1οι Ισθμιακοί Αγώνες | Η Αναβίωση

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων κ....

Διακοπή ρεύματος στα “Γυριστά” Γυθείου τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Βουλευτικές εκλογές 2023 Χρηματοδοτήσεις Ανακοινώσεις ΚΕΠ Εκδηλώσεις Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου Ανακοινώσεις Πολιτικής Προστασίας Διακοπή ρεύματος στα "Γυριστά" Γυθείου τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 Σύμφωνα με ειδοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στον οικισμό του Γυθείου "Γυριστά" από  τις 08:30 έως τις 15:00. 04/10/2024

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών, διοργάνωσαν στο 9ο και 16ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας ο  Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο. Στο επίκεντρο των δράσεων η φροντίδα, η προστασία και ο σεβασμός που οφείλουμε να δείχνουν καθημερινά σε όλα τα ζώα. {gallery}arthra/2024/10/04-27113{/gallery}     

ΔΗΜΟΦΙΛΗ