Αναπτυξιακές προοπτικές και υποδομές στο επίκεντρο των συζητήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Βουλευτή Μεσσηνίας με τη ΝΔ, Περικλή Μαντά, υποδέχθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον Νομό Μεσσηνίας όσο και ολόκληρη την Περιφέρεια.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, η βελτίωση των υποδομών, καθώς και η αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, καθώς επίσης και η διαχείριση των υδάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και κεντρικής διοίκησης, με στόχο την προώθηση στρατηγικών πρωτοβουλιών που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με τον Περιφερειάρχη και τον Βουλευτή να δεσμεύονται για συνέχιση της συνεργασίας τους, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή και να αξιοποιηθούν πλήρως οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Μεσσηνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών στον Παναρκαδικό Α.Ο.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης καλεί όλους τους...

Ενημερωτική Συνάντηση στην ΠΕ Λακωνίας για τη Συμμετοχή στην Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την ενημέρωση για τη συμμετοχή στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου». Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Απόλλων», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού στη χώρα και υπηρετεί την εθνική ενεργειακή και κοινωνική

4ο Γορτυνιακό Αντάμωμα

Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργανώνει το 4ο Γορτυνιακό Αντάμωμα, μια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ