«Πέταξε» πάνω από τα 6 μέτρα ο Εμμανουήλ Καραλής (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, ήταν καταπληκτικός στο Diamond League της Σιλεσίας, στην Πολωνία (κοντά στα σύνορα με την Τσεχία) , καθώς κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ – αλλά και το προσωπικό – στο άλμα επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κυνηγούσε χρόνια, το να πηδήξει 6 μέτρα και τελικά το κατάφερε στον σημερινό αγώνα (25/8), αποδεικνύοντας πως δεν έχει ταβάνι.

Να υπενθυμίσουμε πως το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το κέρδισε με άλμα 5,90 μέτρων.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, βελτίωσε κατά επτά εκατοστά την καλύτερη επίδοσή του και απέδειξε γιατί είναι από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Σεπτεμβρίου.

Με ανάρτησή του μετά τον αγώνα στο Diamond League ο Ε. Καραλής: 

«Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ. Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα! Μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας».

H ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης:

«Μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε και ο πρώτος Έλληνας άλτης που περνά τα 6 μέτρα στην ιστορία του επί κοντώ. Μπράβο Μανόλο! Πέτα όλο και πιο ψηλά. Και πάντα με το χαμόγελό σου!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιάννης Τρουπής: «Λειψυδρία: Η νέα Απειλή. Αισιόδοξο το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη σωστή Διαχείριση των Υδάτων»

Συνεντεύξεις Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Skai Tv και στο Ionian Tv Για το μείζον θέμα...

Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Παρασκευή 30 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 Ο Δήμος Μεγαλόπολης υποδέχεται τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

Συναυλία Έλενας Παπαρίζου στην Πλατεία Πετρινού στο πλαίσιο του διημέρου “Λευκές Νύχτες”

Την Παρασκευή 30/8/2024, στις 9.00 το βράδυ, θα ξεκινήσει η μουσική συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου, στην πλατεία Πετρινού, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων "Λευκές Νύχτες Τρίπολης". Η συναυλία είναι Δωρεάν για το κοινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο