Εγγραφές στη ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Γίνε Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ, πρώην ΙΕΚ) του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, προετοιμάζει άξιους επαγγελματίες υγείας, της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

Οι σπουδές είναι δωρεάν, υπάρχει αναβολή στράτευσης και χωρίς όριο ηλικία. Η φοίτηση διαρκεί πέντε (5) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης καθώς και πρακτικής άσκησης, με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα και παρέχεται από καταξιωμένους καθηγητές – επαγγελματίες υγείας, ιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου μας .

Οι εγγραφές και οι κατατάξεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 19 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή και την εισαγωγή τους στην ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, στο Α΄ Εξάμηνο σπουδών, χρειάζεται να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά σε φωτοαντίγραφα:

1) Αίτηση με τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου. (Χορηγείται από τη Σ.Α.Ε.Κ.)
2) Τίτλος σπουδών ,(Απολυτήριο ΓΕ.Λ, ΕΠΑ.Λ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου, ΤΕΛ).
3) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο.
4) Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας ομογενούς.
5) Άδεια διαμονής ενιαίου τύπου.
6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7) Βεβαίωση απόδοσης ΑΜΚΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν κατάταξη στο Γ΄ Εξάμηνο σπουδών χρειάζεται να είναι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. , ΤΕΕ Β Κύκλου, ΤΕΛ και κάτοχοι ισοτίμων τίτλων της ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτικής, υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση με τον τίτλο σπουδών τους, στη ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Επίσης οι κάτοχοι ΒΕΚ των Ι.Ε.Κ. και του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας με συναφείς ειδικότητες, καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση με τον τίτλο σπουδών τους στην Σ.Α.Ε.Κ., για τη κατάταξη τους σε εξάμηνο πέραν του Α΄ με απαλλαγή από μαθήματα τα οποία έχουν ήδη διδαχθεί.

Τα άτομα που είναι ήδη κάτοχοι τίτλων σπουδών του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας μπορούν να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους από επίπεδο 4 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων σύμφωνα με τον ΕΟΠΠΕΠ, σε επίπεδο 5, σπουδάζοντας επιπλέον 2 ή 3 εξάμηνα εξασφαλίζοντας πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ευρώπη και τη δυνατότητα εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο αντίστοιχο ΑΕΙ.
Επίσης τους δίνεται η δυνατότητα να εξασφαλίζουν επιπλέον 150 μόρια στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ εφόσον διαθέτουν 2ο τίτλο σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης και της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας (επιπέδου) με τον τίτλο σπουδών που απαιτείται σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη ΑΣΕΠ(Ν. 4765/2021 αρ. 29 παρ.1 α ΦΕΚ A’ 6/15.01.2021).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη ΣΑΕΚ στη διεύθυνση Τέρμα Ερυθρού Σταυρού στο Νοσοκομείο Τρίπολης, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00 ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 2713601971/2713601728 & 6947078332, email: saek@panarkadiko.eu

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας saek-gn-tripol-new.ark.sch.gr για να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο της σχολή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηλίας Αγγελάκος: Αποπροσανατολιστικές οι κατηγορίες του Δημάρχου Τρίπολης

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα το Δήμαρχο Τρίπολης σε...

Συνάντηση για το έργο της αντιδιαβρωτικής προστασίας Αίπειας στην ΠΕ Μεσσηνίας

Συνάντηση με ιδιοκτήτες ακινήτων της παραλιακής ζώνης του Αγίου Ανδρέα, είχε την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος όπου και συζήτησαν για το θέμα της αντιδιαβρωτικής προστασίας. Ειδικότερα οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία του έργου, που έχει ήδη υλοποιηθεί στην περιοχή, όπου έχει παρατηρηθεί υποχώρηση της

«Kalamata Pamisos River Action» υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το τρίτο «Kalamata Pamisos River Action» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 και θα περιλαμβάνει πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις ψυχαγωγίας και τουριστικής προβολής, που θα λάβουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο του Παμίσου και γύρω από το φράγμα. Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, το «Kalamata Pamisos River Action»

Tripolis Street Food Festival σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της Πελοποννήσου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Παρόλο που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, οι γευστικές απολαύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το Tripolis Street Food Festival μας καλεί να κλείσουμε την καλοκαιρινή περίοδο και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με τον πιο γευστικό τρόπο. Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο