Tripolis Street Food Festival σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της Πελοποννήσου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Παρόλο που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, οι γευστικές απολαύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το Tripolis Street Food Festival μας καλεί να κλείσουμε την καλοκαιρινή περίοδο και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με τον πιο γευστικό τρόπο. Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, η Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη θα φιλοξενήσει ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και δροσερά cocktails.

Με μοναδικές γεύσεις από όλο τον κόσμο, δροσιστικά cocktails και μουσικές από γνωστούς DJ’s, η εκδήλωση υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο. Παράλληλα, τα τοπικά καταστήματα της πόλης θα προσφέρουν ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες.

Διοργάνωση

Το Tripolis Street Food Festival διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και του Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας.

Info

Tripolis Street Food Festival

Πλατεία Άρεως Τρίπολη

Παρασκευή 30/8, από τις 18:00 έως τη 01:00

Σάββατο 31/8, από τις 12:00 έως τις 00:00

Κυριακή 1/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηλίας Αγγελάκος: Αποπροσανατολιστικές οι κατηγορίες του Δημάρχου Τρίπολης

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα το Δήμαρχο Τρίπολης σε...

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Γίνε Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας!

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ, πρώην ΙΕΚ) του...

Συνάντηση για το έργο της αντιδιαβρωτικής προστασίας Αίπειας στην ΠΕ Μεσσηνίας

Συνάντηση με ιδιοκτήτες ακινήτων της παραλιακής ζώνης του Αγίου Ανδρέα, είχε την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος όπου και συζήτησαν για το θέμα της αντιδιαβρωτικής προστασίας. Ειδικότερα οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία του έργου, που έχει ήδη υλοποιηθεί στην περιοχή, όπου έχει παρατηρηθεί υποχώρηση της

«Kalamata Pamisos River Action» υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το τρίτο «Kalamata Pamisos River Action» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 και θα περιλαμβάνει πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις ψυχαγωγίας και τουριστικής προβολής, που θα λάβουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο του Παμίσου και γύρω από το φράγμα. Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, το «Kalamata Pamisos River Action»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο