Αρεόπολη: Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών Λυκείων Δήμου Ανατολικής Μάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρεόπολη: Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών Λυκείων Δήμου Ανατολικής Μάνης

1

Στο πλαίσιο των εργασιών του 76ου συνεδρίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ – Καναδά πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, στην Αρεόπολη εκδήλωση βράβευση των αριστούχοι μαθητών των Λυκείων του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Στην τελετή παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κα Ελένη Δρακουλάκου.

Η κα Αντιδήμαρχος καλωσόρισε τους διοργανωτές και συμμετέχοντες στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου και ευχαρίστησε την Παλλακωνική Ομοσπονδία ΗΠΑ – Καναδά για την πρωτοβουλία.

2

Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της «Η αγάπη των Λακώνων της διασποράς για την Ελλάδα είναι συγκινητική. Χρόνια τώρα, μετανάστες δεύτερης και τα παιδιά σας τρίτης γενιάς, όπου και αν βρίσκεστε κρατάτε ζωντανή τη γλώσσα, τα έθιμα και τις παραδόσεις της πατρίδας μας.Με δράσεις όπως η σημερινή αποδεικνύετε τη διαρκή, αθόρυβη και ανιδιοτελή στήριξη που παρέχετε.  Δεν ξεχνάμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού, οι Έλληνες «της διασποράς», όπως συνηθίζουμε να λέμε, αποτελούν μια τεράστια δύναμη που έχει συμπαρασταθεί στην Πατρίδα μας σε πολύ κρίσιμες στιγμές».

Επιπλέον η κα Δρακουλάκου συνεχάρη τους μαθητές, που όπως τόνισε αποτελούν το μέλλον της Μάνης, και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους, να κυνηγούν τα όνειρά τους κι όσο ψηλά κι αν φτάσουν να μην ξεχάσουν ποτέ τον τόπο τους.

3

4

5

6

26/07/2024


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο