Προχωρούν οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πλήρη εξέλιξη και εντός χρονοδιαγράμματος είναι το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης.

Έχουν ολοκληρωθεί οι καθαιρέσεων των παλαιών εγκαταστάσεων του μηχανοστασίου και οι αναγκαίες οικοδομικές εργασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βασίλη Κουτραφούρη, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης η τοποθέτηση του νέου Η/Μ εξοπλισμού στο μηχανοστάσιο, ενώ ταυτόχρονα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κολυμβητικών δεξαμενών με τοπικές επισκευές.

Σημειώνεται, επίσης, ότι έχει ολοκληρωθεί η εκτέλεση των εργασιών της παραγωγικής γεώτρησης της γεωθερμίας καθώς και η προμήθεια του συνόλου των υλικών μόνωσης των κολυμβητικών δεξαμενών και του λοιπού μηχανολογικού εξοπλισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο με προϋπολογισμό που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοτικούς Πόρους.

kolymb collage2607


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουσικοθεατρική παράσταση “Πες μας γιαγιά..” στο Βαλτεσινίκο

Στις 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00, στον προαύλιο...

Ξαναζωντανεύει το πρώην σχολικό κτίριο στη Μουριά Γορτυνίας.

Ζωή θα αποκτήσει και πάλι το πρώην σχολικό κτίριο στη Μουριά Γορτυνίας μετά την θετική έκβαση τής δημοπράτησης εκμίσθωσης τού δημοτικού ακινήτου από τον Δήμο Γορτυνίας. Η Μουριά στη Δημοτική Ενότητα Κλείτορος, είναι ένα όμορφος παραλίμνιος οικισμός χτισμένος πάνω από τη βόρεια όχθη της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα και στην πλατεία του χωριού ξεχωρίζει το όμορφο κτίριο του

Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Νίκου Μαστραντώνη

Δεν περίμενα να σε χάσω τόσο γρήγορα. Αλλά πάντα...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 26 Ιουλίου

Της Παρασκευής Οσιομάρτυρος, του Αγίου Ερμολάου Ιερομάρτυρος και της Αγίας Ωραιοζήλης Μάρτυρος είναι σήμερα,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο