Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Μπάσκετ του προγράμματος “Άθληση για Όλους”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, το Πρωτάθλημα Μπάσκετ του προγράμματος “Άθληση για Όλους”. Στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας έγινε ο μικρός και ο μεγάλος τελικός με το κοινό να παρακολουθεί συναρπαστικούς αγώνες, και τις απονομές στις 3 πρώτες ομάδες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ OLD STARS

Μεγάλος Τελικός:  Old stars – Υγειονομικοί 60-53 Πρωταθλητές: Old stars 2η θέση: Υγειονομικοί Μικρός Τελικός Γεωπόνοι – Αναγέννηση 62-63 3η θέση : Αναγέννηση

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Να υπενθυμίσουμε ότι τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν αρχές Μαΐου με μεγάλη συμμετοχή από ομάδες επαγγελματιών της πόλης μας που ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας παιχνίδια πολύ καλού επιπέδου. Συμμετείχαν 10 ομάδες  επαγγελματιών της πόλης, με πνεύμα εύ αγωνίζεσθαι.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Aθλητισμού Γιώργο Λαζαρίδη, ήδη ξεκινάει η προεργασία από το αρμόδιο Τμήμα του Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, ώστε, όταν εκδοθεί η νέα προκήρυξη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να είναι έτοιμοι. Κοινό μέλημα, να γίνουν ακόμα περισσότερες δράσεις τη νέα σεζόν. Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με τις ομάδες και τον αντιδήμαρχο.

Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ”

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διοργάνωση. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό παρόλο που οι συμμετέχοντες είναι ερασιτέχνες αθλητές. Το μήνυμα που πέρασε είναι  σεβασμός όλων προς όλους. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τα πρωταθλήματα, να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα ως διοργανωτές. Χρειαζόμαστε την στήριξη και βοήθεια χορηγών, σε αυτό, και ξέρουμε ότι θα σταθούν αρωγοί σε αυτό πολλοί συνδημότες μας. Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες, σκέψεις και προτάσεις. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση των προγραμμάτων. Αθλητές, προπονητές γιατρούς, διαιτητές, γραμματείες, γυμναστές, ΜΜΕ, φορείς, και προσωπικό του Δήμου. Όλοι τους, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έβαλαν και φέτος το λιθαράκι τους να έχουμε υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα και συναρπαστικά παιχνίδια”, κατάληξε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λαζαρίδης.    

{gallery}arthra/2024/07/25-26790{/gallery} 

 


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικές 2024: Αναλυτικά οι βάσεις εισαγωγής – Οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις

Οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώθηκαν από το υπουργείο...

“Απόψε τραγουδάμε…” Συναυλία της Φιλαρμονικής

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης παρουσιάζει την βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τίτλο "Απόψε τραγουδάμε..." την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00. Η συναυλία εντάσσεται στις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αρκάδων και θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Πετρινού με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης να αποδίδουν δημιουργίες του ελληνικού ρεπερτορίου και

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατάταξη εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

Από σήμερα Πέμπτη (25/7) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να...

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

Νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο