«Ατελιέ τέχνης» Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, σε συνεργασία με «Το τρένο της χαράς», θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, στις 5, 7, 8 και 9 Αυγούστου 2024, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, με την παιδαγωγό Ελένη Κουσκουρέλου, το Μουσείο θα μετατραπεί σε ένα μικρό ατελιέ ζωγραφικής με καβαλέτα, παλέτες, πινέλα, χρώματα και αντίγραφα έργων τέχνης, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έργα σπουδαίων καλλιτεχνών. Στη συνέχεια, με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι, θα δημιουργήσουν ιστορίες, οι οποίες θα εξελιχθούν σε αυτοσχεδιασμούς. Επιπλέον, οι μικροί συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια μαγειρικής και θα κάνουν μικρές εξορμήσεις δίπλα στην πυκνή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά της περιοχής.

Ώρες διεξαγωγής: 11:30-12:15 για παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4 ετών (με τη συμμετοχή ενός συνοδού-κηδεμόνα) και 12:30-14:00 για παιδιά ηλικίας 4,5 έως 9 ετών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης,10:00-18:00).

 

ΠΙΟΠ | Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουσική βραδιά με τους Βασίλη Καζούλη και Νίκο Ζιώγαλα στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024    Στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας την Τρίτη 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Δημήτρης Πτωχός: «4,5 Εκατ. Ευρώ για τη Βελτίωση της Προσχολικής Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εκδόθηκε στο Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2021 – 2027  πρόσκληση που αφορά τη δημιουργία, επέκταση και εκσυγχρονισμό μονάδων προσχολικής εκπαίδευσης και φροντίδας (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί) με προϋπολογισμό 4.500.000,00€ και δικαιούχους τους Δήμους της Περιφέρειας. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη και ανάπτυξη υποδομών που προάγουν την ποιότητα ζωής

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου | Σειρά αποφάσεων για εντάξεις έργων

Συνεδρίασε, την Τρίτη 23 Ιουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κουνοποκτονία, όπου με μειωμένο κόστος, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Οι ψεκασμοί μάλιστα θα γίνονται σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΤΩΝ 46! Ο Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ.

Ο Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια Γορτυνίας, μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ!!! Το υλικό προέρχεται από την εκπομπή «Παρασκήνιο» και το αφιέρωμα (26΄) στον 5ο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού, που πραγματοποιήθηκε στα Λαγκάδια Γορτυνίας, τον Ιούλιο του 1978. Η εκπομπή προβλήθηκε από την ΕΡΤ, στις 16 Αυγούστου 1978. Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο