Επίσκεψη του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους στον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνο Κοράλλη, από τη ζωγράφο – δασκάλα εικαστικών κ. Τζωρτζίνα Κωστοπούλου και από μέλη του τμήματος εργαστηρίου ζωγραφικής δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης. 

Αφορμή της επίσκεψης ήταν η προσφορά, προς τον Δήμαρχο, τριών έργων τα οποία είχαν φιλοτεχνηθεί για την έκθεση η οποία ήταν αφιερωμένη στην Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των 201 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση. Τα αναφερόμενα έργα ήταν δημιουργίες των κ.κ. Πηγής Γκάτσου, Αλίκης Καπράνου και Σοφίας Νέστορα.   

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης. Συγχαρητήρια στην κ. Κωστοπούλου και σε όλους τους μαθητές της για την πολύ όμορφη δουλειά τους! Ευχαριστώ, ιδιαίτερα, τις δημιουργούς των έργων για την προσφορά τους. Εύχομαι σε όλους να συνεχίσουν να εξελίσσουν το σπουδαίο ταλέντο τους».

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

”Πολιτιστικός Ιούλιος” στο Δήμο Κορινθίων

  ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 42α ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Κορίνθου « Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Παράσταση «Δροσερή βουτιά στον ελληνικό κινηματογράφο», με το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ και Παράσταση «Ο θάνατος σου η ζωή μου» με το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σταμούλη Ώρα 21:00 Ξενία Αρχαίας Κορίνθου Είσοδος

Hμερίδα με θέμα: «Μαζί για την Ασφάλεια: Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Νεανικής Παραβατικότητας»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε με επιτυχία την...

Οι ήρωες της πυροσβεστικής: Το OPEN στο κέντρο συντονισμού των εναέριων μέσων

Το ΟΡΕΝ συνάντησε δύο πυροσβέστες που από αέρος συντονίζουν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο