Σ.Ρομποτής: “Η μητέρα της 39χρονης ξέρει το όνομα του δολοφόνου…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίστηκε το Σάββατο η δίκη της “μαύρης χήρας” που κατηγορείται πως δολοφόνησε τον καπετάνιο σύζυγό της στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Η ημέρα ξεκίνησε με την απόφαση για το αίτημα εξαίρεσης όλης της έδρας που κατέθεσε εκ νέου η κατηγορούμενη, ένα αίτημα που τελικώς απορρίφθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στην διαδικασία της εξετάσεως του αιτήματος εξαίρεσης, ο συνήγορος υπεράσπισης κ.Σπύρος Ρομποτής αναφέρθηκε και στην μητέρα της 39χρονης, η οποία δεν κατέθεσε την Παρασκευή, μιας που θεωρήθηκε απούσα και αυτή και ο σύζυγος τους, καθώς δεν βρίσκονταν στο δικαστήριο την προηγούμενη ημέρα και παρά την εντολή για την βίαιη προσαγωγή τους, η αστυνομία δεν μπόρεσε να τους βρει.

Αναφερόμενος λοιπόν στην μητέρα της 39χρονης ο κ.Ρομποτής δήλωσε: “Δεν την άφησαν να καταθέσει. Για πρώτη φορά μάλιστα θα αποκαλύψω ενώπιον όλων, πως η μητέρα της 39χρονης ήθελε να καταθέσει, για να αποκαλύψει τον δολοφόνο του Αθανάσιου Λάμπρου. Πριν μέρες βρισκόταν σε ένα σπίτι, όπου και δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν Eλληνοαμερικανο, ο οποίος και της αποκάλυψε το όνομα του δράστη. Αυτό ήθελε να πει στην κατάθεση της και μάλιστα έχω ζητήσει να κληθεί να καταθέσει και αυτός ο Eλληνοαμερικανος”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο