Άκρως επιτυχημένη η επίσκεψη της επιτροπής για το Kalamata21 (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kalamata21: Η επίσκεψη της επιτροπής ήταν άκρως επιτυχημένη… Δείτε τις καλύτερες στιγμές!

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkalamata21%2Fvideos%2F1235194413191223%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, η επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Κριτικής Επιτροπής στην Καλαμάτα. Το πρόγραμμα εξελίχθηκε σύμφωνα με τον σχεδιασμό και χωρίς απρόοπτα παρά τη δυνατή βροχόπτωση μιας και είχε καταρτιστεί εναλλακτικό πρόγραμμα για την περίπτωση. Συνολικά εννέα ήταν τα σημεία από τα οποία πέρασε η Επιτροπή μαζί με την συνοδεία της.

Ξεκινώντας στις 9:00 π.μ. από το ξενοδοχείο Elite σε κλίμα θερμής υποδοχής συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Θανάση Ηλιόπουλο, τα στελέχη του Γραφείου KALAMATA:21 και άλλους. Στην συνέχεια η Κριτική Επιτροπή επισκέφθηκε το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας όπου γνώρισε τον καλλιτεχνικό διευθυντή Πολύδωρο Καριοφύλλη, πέρασε από την Κεντρική Αγορά, το Μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς του Λυκείου των Ελληνίδων, το πρώην κινηματοθέατρο «Ηλέκτρα» που αποτελεί ένα από τα project του φακέλου και το μεσημέρι τους παρατέθηκε γεύμα στην οικία Καλλικούνη. Έπειτα, ακολούθησε ξενάγηση στο Μέγαρο Χορού και στην αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού η οποία προορίζεται ως χώρος για την δημιουργία Κόμβου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας. Τέλος, τα στελέχη του Kalamata21 και οι εθελοντές αποχαιρέτησαν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής  στο ξενοδοχείο Pharae Palace περίπου στις 17.30.

  Παράλληλα στην κεντρική πλατεία διοργανώθηκε happening για τον κόσμο με εκαντοντάδες μπαλόνια. Την επίσκεψη πλαισίωσαν εκτός από τους εθελοντές, φορείς, στελέχη οργανισμών και υπηρεσιών του Δήμου και στο σύνολό τους ανταποκρίθηκαν άριστα διευκολύνοντας το συντονιστικό έργο του Γραφείου Υποψηφιότητας. Την πλήρη κάλυψη του χρονικού της επίσκεψης βιντεοσκόπησε ομάδα έπειτα από εντολή του Γραφείου Υποψηφιότητας και μέρος του υλικού  θα είναι σύντομα διαθέσιμο.   

Σήμερα Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 λαμβάνει χώρα η παρουσίαση του φακέλου στην Αθήνα και αύριο, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί η νικήτρια πόλη. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος την Παρασκευή, 11η Νοεμβρίου 2016 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του ξενοδοχείου Best Western Museum στην Αθήνα, Μπουμπουλίνας 16,  και στον ίδιο χώρο, μεταξύ των ωρών 10:00 ως τις 16:00  η ομάδα του KALAMATA:21 θα δέχεται τους φίλους και υποστηρικτές της Υποψηφιότητας της Καλαμάτας με μεσσηνιακά κεράσματα.        

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο