ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ: “Ο Κακλαμάνος, οι υστερίες και η… φίμωση” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης – από την οποία δεν έλειψαν οι αιχμές στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κακλαμάνο – παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/_Jy8q1wG8zU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Ο Κακλαμάνος λειτουργεί κυκλοθυμικά και υστερικά και διαλύει το συμβούλιο. Μάλιστα μετά από μια πρόσφατη συνέντευξη του που διάβασα το μόνο που έχω να του πω καλό είναι να αναζητήσει τους συμμάχους της δεύτερης Κυριακής που τον εγκαταλείπουν και να βρει και νέα στέγη.

Για την ελεγχόμενη στάθμευση :

Υπάρχουν διατάξεις που βάζουν εν ψυχρώ το χέρι στην τσέπη του Δημότη.

Από την κάρτα που κοστίζει 1,80 μένει στο Δήμο περίπου το 1,70, ενώ από το sms που κοστίζει 1,48 στο Δήμο μένει το ποσό του 1,11 ευρώ.Αυτό είναι κλοπή εις βάρος του Δήμου και των πολιτών.

Αν δεν το ξανασκεφτούν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη που συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν αποσύρουν το θέμα τότε θα γίνει από μέρους μας προσφυγή και μηνυτήρια αναφορά.

Υπήρχε καλώς ή κακώς ένα σύστημα με κάρτες που σε εμάς απέφερε στα 3 – 4 χρόνια 190.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν το χρησιμοποίησαν;

Για ΚΕΔΗΤ:
Θα μας πούνε επιτέλους που φάγανε τα λεφτά; Η αποκεντρωμένη δεν ενέκρινε τον προυπολογισμό και από τα όσα μαθαίνω παρά τους λεονταρισμούς του κ.Παυλή δεν έγινε ένσταση.

Για τη διαχείριση απορριμμάτων:

Άκουσα χτες τον Δήμαρχο Τρίπολης να λέει πως θα προχωρήσει στο Μεγαβούνι, αλλά πως δεν φταίει αυτός που καθυστερεί. Υπάρχει ένα θετικό στις δηλώσεις του. Σταμάτησε πλέον να δίνει υποσχέσεις πως θα βρει άμεσα λύση.

Για τον Αγιο Βλάση:

Η ένσταση η δική μας αφορούσε στο οτι πήγε τα σκουπίδια μέσα στο δάσος. Είχε δεσμευτεί πως σε 3-4 μήνες ο Άγιος Βλάσης θα καθάριζε. Έχουν περάσει 18 μήνες και τα σκουπίδια είναι ακόμα εκεί.

Τέλος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο αίτημα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του Δήμαρχου Τρίπολης προς τους δημοσιογράφους προκειμένου να κλείσουν τις κάμερες όταν συζητήθηκε θέμα που αφορούσε στη νομιμότητα η μή αναφορικά με την ανάθεση καθηκόντων αντιδημάρχου στο κ.Παπαδημητρίου. «Είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να φιμώσουν τους δημοσιογράφους. Εμένα δεν με νοιάζει τι οφείλει ο καθένας. Από τη δική μου παράταξη δεν οφείλει κανείς. Ο νόμος πάντως είναι ξεκάθαρος. Για να αναλάβει κάποιος καθήκοντα δημοτικού συμβούλου πρέπει να μην έχει οφειλές στο Δήμο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί βίντεο σε λίγο….

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάτι: Έξι χρόνια από τη φονική φωτιά με τα 104 θύματα

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 23 Ιουλίου, από τη φονική...

Εκτροπή Ι.Χ αυτοκινήτου στο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Εκτροπή ενός Ι.Χ αυτοκινήτου σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης...

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 30 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 30 Πλοηγών Κυβερνητών και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο