Συμμετοχή του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην PELOPONNISOS EXPO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” δίνει το παρόν με το δικό του περίπτερο στη μεγάλη έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, που θα γίνει για πρώτη φορά στην Τρίπολη από 9 έως 13 Νοεμβρίου 2016.

Πιστεύοντας ότι τέτοιες ομαδικές κινήσεις εξωστρέφειας είναι σήμερα -όσο ποτέ άλλοτε – αναγκαίες για τη στήριξη των παραγωγικών φορέων αυτού του τόπου, συμμετέχουμε ενεργά στην PELOPONNISSOS EXPO με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της περιφέρειας για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” θα χαρεί να ακούσει τις δικές σας ερωτήσεις και να σας ενημερώσει αναλυτικά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, όχι μόνο για την αποκατάσταση της υγείας των ατόμων που την έχουν ανάγκη αλλά και για τις υπηρεσίες που απευθύνονται σε όλους γενικά τους πολίτες που επιθυμούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Παράλληλα η επίσκεψή σας θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας σε συμβουλευτικό επίπεδο (δεκαήμερο δωρεάν αξιολόγησης για την οστεοπόρωση – υποστηρικτική ομάδα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.) αλλά και για τις Ενημερωτικές Ημερίδες που διοργανώνονται στο γενικότερο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μέσα στο οποίο κινείται το “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 15 για να μιλήσουμε από κοντά για θέματα που σας ενδιαφέρουν και να δώσουμε λύση σε ζητήματα που σας απασχολούν!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Αξιοποίησης της Περιοχής για τη Δημιουργία του Πάρκου Μνήμης στην Τρίπολη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιοποίησης της περιοχής που θα φιλοξενήσει το Πάρκο Μνήμης στην Πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου, υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την αγορά της σχετικής έκτασης, επισφραγίζοντας την σημαντική αυτή στιγμή. «Ο διάλογος αποτελεί την καρδιά της δημοκρατίας και το θεμέλιο

Ολοκληρώθηκε το 30ο επετειακό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αφιερωμένο σε όλους τους Καλλιτέχνες του Χορού, με sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού και πλήθος κόσμου καθημερινά στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε χθες το 30ο επετειακό Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίντας Καπετανέα. Το φετινό φεστιβάλ διήρκεσε  από τις 12 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου φιλοξενώντας συνολικά 19 παραγωγές, 10

Let’s Booktalk: Σειρά «Τα παιδιά διαβάζουν αρχαίους» από τις Εκδόσεις Κάκτος

Οι Εκδόσεις Κάκτος έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διάδοση...

Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου «Ιωάννης Συμεών Λαζαρίδης» θα παραμείνει κλειστό για σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου και αύριο, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 λόγω τεχνικών εργασιών. Για την επαναλειτουργία του, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο