Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην Σπάρτη, σε εκδήλωση για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση “Μικρασία, 100 χρόνια μνήμης” που διοργάνωσε το βράδυ χθες Κυριακή 19 Ιουνίου, στην Σπάρτη, στο πάρκο Ευαγγελιστρίας, το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος, οι βουλευτές Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων κ.α.

Στην εκδήλωση, που περιελάμβανε μουσικό αφιέρωμα για την επέτειο μνήμης των 100 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή, συμμετείχαν η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος” της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, ενοριακές παιδικές χορωδίες και ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόραχης “Πάρνων”, ενώ τις χορωδίες διηύθυνε ο μαέστρος και υπεύθυνος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Παναγιώτης Χρόνης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο