Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Έργων Θανάση Μαυρομμάτη στη Γέφυρα του Σκα για τον προγραμματισμό εργασιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το χείμαρρο Σκα στη Ναύπακτο επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα, τα σημεία όπου θα προχωρήσουν παρεμβάσεις είναι η Γέφυρα του Σκα η οποία εκτιμήθηκε ότι χρειάζεται άμεση ενίσχυση, αλλά και σε κοντινή απόσταση, στο τμήμα του δρόμου που έχει υποχωρήσει κι έχουν παρασυρθεί τα υπάρχοντα σαρζανετ. Επίσης σε κοντινό σημείο που υπάρχουν αναβαθμοί, στη Γέφυρα του Σκα επί της Περιμετρικής κρίθηκε ότι χρειάζεται να γίνουν εργασίες στην κοίτη με πιθανή προσθήκη αναβαθμών, προκειμένου να ελαττωθεί η ορμή του νερού, για την προστασία της Γέφυρας.

Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις στοχεύουν στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών από πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να εκδηλωθούν σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο